Miért hallok megint rosszabbul?
Nem oly rég,pár hete fülmosás volt,jött is ám ki cucc és utána olyan éles,részletes,ropogós volt minden hogy úristen. Ahogy letettem a kulcsot az asztalra,az egérrel ahogy kattintottam,ahogy nyitottam a harmónikaajtót,minden olyan jó éles volt :D
Ugyanúgy a zene is.
Zenézni fülesen,max ilyen 50%-os hangerőn szoktam,elég ritka ha feljebb viszem,mert érzékeny a fülem kiskorom óta és naponta kb 1 órát szoktam zenézni éjszakánként.
Viszont,mégsem tudtam türtőztetni magam.. A monitor hangszóróján azért párszor benyomtam full hangerőn. Azért az tényleg erős volt. De létezik,hogy így pár ilyen alkalomtól máris elromlik a fülem? Ez elég aggasztó. Vagy ilyen gyorsan termelődik ennyi fülszír?
Mert tényleg,tegnap már azt vettem észre,hogy az 50%-os hangerő kb 30-al ér fel és nem hallom olyan intenzíven a zenét. (és az egyéb dolgok se olyan hangosak mint az első pár napban a mosás után)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!