Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon kövér vagyok, és...

Nagyon kövér vagyok, és imádom. Sokan mondják hogy fogyóznom kellene de én szeretk hízni. Mit gondoltok mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, 175 centi , és már 250 kiló (nem elírás). Egy év alatt híztam 20 kilót. Aki nem hiszi privátban küldök képet. Mindenki úgy bámul mint ha nem látott volna még kövér fiút :D

2019. ápr. 23. 00:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem te baromira elnyomod az érzéseidet. Igenis zavar hogy így nézel ki, csak egyszerűbb azt mondani hogy neked így jó, mint változtatni rajta. Az életedbe kerülhet. Megéri? Ha igen, akkor rajta folytasd, de az hogy ide kiírtad, azt mutatja,hogy foglalkoztat a dolog.
2019. ápr. 23. 10:15
 12/26 anonim ***** válasza:
63%
En is kérek képet! :D
2019. ápr. 23. 10:21
 13/26 anonim ***** válasza:
63%
Én is szívesen megnéznélek :)
2019. ápr. 23. 12:32
 14/26 anonim ***** válasza:
76%
Természetesen jogod van úgy kinézni ahogy akarsz, lelked rajta :). Ha csaj lennél, még meg is d00gnálak, de férfiként sokkal kellemetlenebb tapasztalat lehet ekkora méret. Mármint, te látod egyáltalán a cerkádat? :D Így nem sok sikerre számíthatsz majd a nőknél, de ha igaz a mondás, zsák a foltját megtalálja, tehát biztos találsz majd egy dagiimádó nőt, elég nagy a világ.
2019. ápr. 23. 14:20
 15/26 anonim ***** válasza:
46%
Erősen kétlem, hogy ez bárki számára vonzó lenne. Ez nem duciság, kevéske túlsúly, mackótípus, amit a lányok kedvelnek. Ez undorító túlsúly, az elhízásnak egy olyan szintje, ami nemcsak hogy visszataszító, de az egészségre teljesmértékben káros. Eddig hány lánynak jött be? Hány lány akar majd veled orvostól orvosig járni, közben pedig minden hot-dogosnál megállni? Tudod a választ. Egy sem.
2019. ápr. 23. 14:28
 16/26 anonim ***** válasza:
68%
Azok számára, akik fényképet akarnak: teljesen fölösleges. Van rajta egy fej nélküli felöltözött labdahas, egyrészt nem bizonyítja, hogy a kérdezőé, másrészt még az se biztos, hogy háj és nem labda vagy párna.
2019. ápr. 23. 14:41
 17/26 anonim ***** válasza:
70%
Ez valami inverz anorexia lehet, fordulj orvoshoz!
2019. ápr. 23. 20:39
 18/26 anonim ***** válasza:
63%
Nagyon kamu, de küldhetsz képet. Kíváncsi vsgyok :D
2019. ápr. 24. 00:00
 19/26 anonim ***** válasza:
63%
Kíváncsi vagyok én is, küldd a képet
2019. ápr. 25. 12:40
 20/26 ThisIsNotHuman ***** válasza:
76%
Kérem azt a képet :D amúgy ez egy fétis
2019. ápr. 25. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!