16 éves lány vagyok, az ország egyik legjobb gimnàziumàba jàrok. Eddig mindig kitűnő voltam, versenyeken is eredményesen szerepeltem, mostansàg viszont elèggè leromlottak a jegyeim, vannak elégtelen osztàlyzataim is. Ezelőtt ez sosem fordult elő. Nem a tanulás mennyiségével van a baj, hiszen ugyanúgy tanulok mint eddig, sőt még többet. Egy dolog viszont van, aminek köze lehet ehhez a dologhoz. Eddig nagyon keveset aludtam(kb. 3-4óra hosszàt egy èjszaka), mégsem voltam sosem fáradt, a teljesítmènyem sem romlott. Mostanában viszomt akàrmennyit alszok, nagyon fàradt vagyok, 9 óra is kevés. Olyan, mintha zsibbadna az agyam, mintha képtelen lennèk koncentràlni. Néha hirtelen mèg azt is elfelejtem hogy hogy hívnak, ha a nevem mondjàk akkor azon gondolkozom hogy ki lehet az a lány akit így hívnak. Nem értem mi történik velem. Nem tudom hovà tenni ezt a hirtelen válozást, bàr igazából pàr hónap alatt teljesen megváltozott az életem. Édesanyám nagyon beteg lett és hamarosan el fogom veszíteni.Nem tudom, hogy ennek mennyire van köze a dologhoz. Kérlek, segítsetek megérteni mi történik velem.
"Nem tudom, hogy ennek mennyire van köze a dologhoz."
Valószínűleg teljes mértékben köze van hozzá. Depresszió és szorongás keveréke lesz ez szerintem.
Nagyon nehéz időszakon mész át, együttérzek veled.
2019. ápr. 19. 21:58
2/6 anonim válasza:
Csak anyukád betegségéhez van köze. Elfáradtál lelkileg, idegileg.
2019. ápr. 19. 22:27
3/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam erre is, mert nagyon hirtelen jött a dolog és mèg fel sem fogtam igazán. Viszont ezelőtt 2 évvel sokkal nehezebb időszakon mentem keresztül és nem készültem ki ennyire. Azt hiszem, már belefáradtam abba, hogy míg más tizenévesek gondtalanul élnek és a legnagyobb gondjuk az hogy nincs pasijuk, addig én minden nap megvívom a sajàt csatámat. Visszagondolva egèsz életemben csak rossz dolgok történtek velem. És most nagyon fáj, hogy elveszíthetem az, ami a világon a legfontosabb nekem, amiért érdemes élnem. Nem èrtem, hogy mièrt pont velem történik minden. Sohasem tettem semmi rosszat, magamon kívül senkinek sem àrtottam és én egyfolytában csak a rosszat kapom.
2019. ápr. 20. 07:40
4/6 anonim válasza:
Hidd el nem te vagy az egyedüli ismerek egy lányt aki hasonló képpen jart sajnos. Én javaslom hogy tölts minél több időt vele és keress egy pszichológust neki nagyon sokat segített egy időután. Kitartás ezek szerint te egy okos ügyes talpraesett lány vagy csak most nehéz.
2019. ápr. 28. 17:52
5/6 Ypszilon1980 válasza:
Nálam ugyanez volt anno, szóval megértem és emiatt lehet az, hogy rossz jegyeid vannak.
Persze ilyenkor dühös az ember, hogy bezzeg más vígan elvan és egy hozzád képest semmitmondó problémája van, de ezen nem tudsz változtatni.
Akkor fogsz fellélegezni, ha már megtörténik a dolog, akkor az aggódás, stressz lecsökken, de fogadd el, tarts ki. Vissza fog térni az erőd.
2019. máj. 23. 23:22
6/6 anonim válasza:
Szia!
Sajnos tudom hogy mit mondasz. Nekem kicsit más amin most keresztül megyek mégis borzasztó. Ugyan erre szoktam gondolni mint Te. Arra hogy miért pont velem van ez.
Rengeteg Kitartást kívánok neked és Édesanyukádnak!!! Legyetek erősek. Minden jót kívánok, az Isten legyen veletek.
Amúgy ha szeretnél beszélgetni vagy hasonló akkor írj bátran!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!