Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek elképzelhető,...

Szerintetek elképzelhető, hogy egy orvos megismerjen 12 év után, ha előzőleg 7 évet kezelt, de minden páciensét évekig kezeli?

Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 13:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Abból kiindulva, hogy én az általános iskolai osztálytársaim egy részét kb. 7 éve nem láttam, és egy részüket már nem biztos, hogy felismerném, hát nem túl valószínű...

Pláne nem 12 év után, és úgy hogy, közben és azóta is volt még pár száz betege. De semmi sem lehetetlen, lehet, hogy pont rád emlékezni fog valamiért.

2010. júl. 5. 14:02
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Én is így gondoltam, aminek örültem is volna, mert hát csak úgy "otthagytam" anno, szóval nem voltam túl korrekt, de amikor most megint visszamentem hozzá, akkor kérdezgetett olyanokat, amiből én azt szűrtem le, hogy megismert (pl. hogy hogy van a testvérem).

De akkor remélem, hogy csak paranoiás vagyok.

2010. júl. 5. 14:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Mert végül is elég sok embernek van testvére, lehet, hogy csak blöffölt. :D
2010. júl. 5. 14:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Akár meg is ismerhet. Azért ha 7 évig kezelt...

Most voltam orvosnál, és egy olyan nő ismert meg (a nevemet is tudta!!), akit csak látásból ismerek, és kb 7 évesen láttam utoljára. Most 19 vagyok.

2010. júl. 5. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!