Fogamzásgátló gyógyszernek számít?
Figyelt kérdés
Ha megkérdezi az orvos (háziorvos, fogorvos bárki), akkor ezt is kell mondani neki, vagy ez nem számít gyógyszernek?2019. ápr. 15. 18:43
1/5 anonim válasza:
Igen annak szamit, el kell mondani.
2/5 anonim válasza:
Mondani kell. Pláne, mivel egy pár gyógyszer hatással van a fogamzásgátlóra, hatástalanítja, tehát kiegészítő védekezést kell alkalmaznod a szedésük alatt, ha nem akarsz meglepetésként terhes lenni.
3/5 A kérdező kommentje:
Azokkal tisztában vagyok, hogy milyen gyógyszereket nem szabad fogamzásgátlóval együtt szedni, csak nem értem, hogy ez miben befolyásolja a fogröntgent, mert volt már, hogy ott is rákérdeztek
2019. ápr. 15. 18:51
4/5 anonim válasza:
Igen gyógyszernek számít. Nem véletlen vényköteles és nem a dm-ben vásárolod mint egy táplálékkiegészítőt. Hatással lehetnek egymásra a felírt gyógyszerekkel.
5/5 anonim válasza:
"Azokkal tisztában vagyok, hogy milyen gyógyszereket nem szabad fogamzásgátlóval együtt szedni"
Szedni lehet fogamzásgátlóval együtt is gyógyszereket, csak kiegészítő védekezést kell alkalmazni.
Egyébként nyilván nem véletlenül kérdezik. Tehát ha kérdezik, akkor mondd meg, hogy szedsz fogamzásgátlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!