Műkörmösnél rettentő nagy esély van elkapni a HIV vírust, nemde?
Figyelt kérdés
Ha abból indulok ki, hogy a reszelő, kisolló után párszor vérzik azért az ujj, aztán ha még azt a sóstiftet is rányomják vérzéscsillapítás gyanánt, aztán én még soha nem végeztem, vagy kezdtem úgy a körmös él, hogy lefújta volna alkohollal ezeket az eszközöket... Elgondolkodtató... Mit gondoltok?2019. ápr. 14. 16:58
2/5 anonim válasza:
Nyilván akik műkörmösnél voltak azoknak a 96%-a három éven belül meghal.
3/5 anonim válasza:
Az én körmösöm mindig lefújja az eszközeit. Mielőtt nálam használja és miután használta, akkor is.
Nem a sarki csövesnél kell a körmeidet csináltatni és akkor nem kell mindenféle mondvacsinált baromságtól tartanod.
4/5 anonim válasza:
Nem szabadna véreznie, és az eszközöket is fertőtleníteni kéne.
Én a helyedben körmöst váltanék.
5/5 anonim válasza:
Elgondolkodtató, válts körmöst! Minden vendég előtt és után fertőtlenítek. Mindig. Eszközt és bőrt is. Ahogy jön a vendég lefújom az ő kezét és a sajátomat is ez az első. Ollót minden vágás után fertőtlenítünk. A vérzés előfordulhat de általában azért mert a körmösök 90%-a úgy reszel mint egy vadállat.. Azért ne akarj belehalni de cseréld le a körmösöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!