Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Melyik porcerősítő jobb?...

Melyik porcerősítő jobb? Béres porcerő vagy a proenzi?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 10. 15:45
 1/10 A kérdező kommentje:
Vagy csak sima zselatint fogyasszak?
2019. ápr. 10. 16:14
 2/10 anonim ***** válasza:
A nagy csontokról lerágod a porcot.A vásárolt készítményekben is ez van .
2019. ápr. 10. 19:30
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a glükozamin- és kondroitinszulfátot és MSM-et tartalmazó aloe vera ital vált be.

2019. ápr. 14. 10:29
 4/10 anonim válasza:
A "Béres" csak reklám, húzónév és drága.... Ha minden reggel egy jó evőkanál zselatinport és egy mokkáskanál kurkumát összekeversz egy kis szörppel, vagy joghurttal vagy csak vízzel -- már előbbrébb vagy. De vannak jó tabletták is - igaz valamelyik egyáltalán nem emészthető - ezt a "végén" láttam - sajnos. Proenzit szedtem. De az újzélandi kagylókivonat is jó. Na, most válogasd ki magadnak, ami neked elfogadható. Nekem a térdemről műtötték le az elkopott porcot... és az újzélandit szedtem a legtovább, de a zselatin-kurkumát is.
2019. ápr. 15. 07:37
 5/10 A kérdező kommentje:

Ez ugye két oldali dolog, hogy aminek már van neve annak nem kell jónak lennie, mert már megveszik, vagy van neve és akkor jó. A zselatin, kurkuma hogyan hat a porcokra?

Hallottam róla már, de nem egyértelmű számomra.

2019. ápr. 15. 08:28
 6/10 anonim válasza:
Férjem a glüközamint szedte 3 hónapig, so-so, most rendeltem tenmagtól ízületi csomagot, kurkuma és gyömbér, olvasd el, elvileg jókat írnak róla. Remélem használni fog, még nem próbáltuk.
2019. ápr. 15. 10:06
 7/10 A kérdező kommentje:

Ha jól megnézzük szinte az összeset dicsérik, egy egy lehúzó vélemény is akad mindegyiknél.

Aztán van aki azt mondja, hogy teljesen felesleges bármi is, csak kidobott pénz.

2019. ápr. 15. 15:27
 8/10 Farkas999 ***** válasza:
A kiegyensúlyozott táplálkozás a legjobb. Soha, senki nem tudott még ezekről a csodaszerekről tudományosan igazolt vizsgálati, kísérleti eredményeket, vagy lektorált, elismert szakmai folyóíratokban megjelent publikációkat mutatni. Nézz utána a PubMed-en.
2019. ápr. 15. 22:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Mit jelent tulajdonképpen a kiegyensúlyozott táplálkozás?
2019. ápr. 16. 06:36
 10/10 Farkas999 ***** válasza:

1. Mértékletes, az adott fizikai igénybevételnek megfelelő mennyiségű

2. Rendszeres

3. Vegyes összetételű

4. A lehető legváltozatosabb.

2019. ápr. 16. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!