Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Melyik felnőtt pelenka a...

Melyik felnőtt pelenka a jobb? Seni vagy a tena esetleg más fajta?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 8. 06:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen, hogy jobb. Van akinek ez válik be, van akinek az. Ki kell próbálni.
2019. ápr. 8. 23:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem a Tena normál pants, super és maxi slip M-es méretben.
2019. jún. 25. 10:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Külföldön elterjedtebb lett a modern mosható felnőtt méretű pelenka. Leginkább éjszakai alvás alatt tökéletes megoldás az érzékeny bőrű emberek számára. Mert nyugodtabb alvást biztosít anélkül, hogy az éjszaka alatt kipirosodna a pelenkával fedett bőr.

Vannak olyan ínkontinens emberek akik annyira mélyen alszanak, hogy nem kelnek fel éjszaka a teli pelenkájukkal, hanem csak reggel kelnek fel rá.

2019. szept. 19. 21:36
 4/4 GallitsGáborCsaba válasza:
100%
Én is ismerem mind a két fajtát,az alap TENA fél cseppel többet képes megtartani, legalábbis a jelöléseik szerint,de a SENi az amit régebb óta ismerek és szerintem mind a kettő jó,annyi biztos hogy sokkal többet és jobban tartanak,mint a kórházi pelenkák,amik sajnos a magyar egészségügy tönkretétele előtt sem volt jobb állapotban :'( de szerintem mind a kettő jónak mondható.
2020. okt. 12. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!