Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Viszket a szemem és a bőröm...

Viszket a szemem és a bőröm is. Ez allergia?

Figyelt kérdés

Kb. június óta viszketnek a végtagjaim, ami elég kellemetlen. A lábaim és a karjaim szoktak. A karom mintha kilenne pattogva alul és piros is. :S

A szemem pedig általában este szokott, könnyezik olyankor és viszket.

Egyénként májusban eléggé tüsszögtem is, lehet, hogy az ennek volt előjele? :S

Szoli után is szoktam, de olyan szinten, hogy 2 kálciumot is megkell innom, és lefeküdnöm, mert másképp nem élem túl. Épp ezért már oda is alig járok. :(

Most akarok elmenni egy allergia-tesztre, bőrgyógyászhoz.

Ti mit tippeltek, mi lehet ez?

Van erre valami kezelhető gyógymód? Valami gyógyszer vagy por, bármi, ami enyhíteni a viszketést? Kálciumot szoktam rá, de az nem sokat ér. Nagyon rossz. :(

2010. júl. 4. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
a szemedet nem tudom,de lehet hogy a végtagjaidat csak a szúnyog csípte meg!(?)
2010. júl. 4. 20:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, allergia és ekcéma. Ne szolizz! Soha! Ha eddig megvoltál kalciummal akkor ezt a pár napot a bőrgyógyászig most már bírd ki, majd ő ír gyógyszert.
2010. júl. 4. 20:04
 3/5 A kérdező kommentje:

Hmmmm, lehetséges, mert ekcémás vagyok (voltam), de szerencsére már elmúlt, legalábbis nem látszik semmi. Egyébként szoktunk krémet íratni, van is még.

Tudom, hogy káros. Ha kifekszem a napra, akkor az talán nem olyan káros, mint a szoli? Mert akkor inkább azt választanám. Csak persze kifehéredni se akarok, főleg nyáron. :S

2010. júl. 4. 20:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Figyelj, gondolj bele. 5 perc alatt barnulsz annyit a szoliban, mint a napon 5 óra hossza alatt. Akkor vajon melyik a károsabb?
2010. júl. 4. 20:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát szoli. :S Ez igaz...
2010. júl. 4. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!