Viszket a szemem és a bőröm is. Ez allergia?
Kb. június óta viszketnek a végtagjaim, ami elég kellemetlen. A lábaim és a karjaim szoktak. A karom mintha kilenne pattogva alul és piros is. :S
A szemem pedig általában este szokott, könnyezik olyankor és viszket.
Egyénként májusban eléggé tüsszögtem is, lehet, hogy az ennek volt előjele? :S
Szoli után is szoktam, de olyan szinten, hogy 2 kálciumot is megkell innom, és lefeküdnöm, mert másképp nem élem túl. Épp ezért már oda is alig járok. :(
Most akarok elmenni egy allergia-tesztre, bőrgyógyászhoz.
Ti mit tippeltek, mi lehet ez?
Van erre valami kezelhető gyógymód? Valami gyógyszer vagy por, bármi, ami enyhíteni a viszketést? Kálciumot szoktam rá, de az nem sokat ér. Nagyon rossz. :(

Hmmmm, lehetséges, mert ekcémás vagyok (voltam), de szerencsére már elmúlt, legalábbis nem látszik semmi. Egyébként szoktunk krémet íratni, van is még.
Tudom, hogy káros. Ha kifekszem a napra, akkor az talán nem olyan káros, mint a szoli? Mert akkor inkább azt választanám. Csak persze kifehéredni se akarok, főleg nyáron. :S

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!