Plazmaadásnál miért nem tudok rendesen időpontot foglalni?
Figyelt kérdés
Szervusztok!
A kaposvári plazmapontnál szoktam plazmát adni. 2018 március végén kezdtem el, és idén februárban végeztem is a 45 éves adással. Most márciusban ismét mentem, viszont a mostani harmadik (amúgy 48.) adásomat több mint 2. héttel későbbre tudtam foglalni (mármint akkor adhatok legközelebb).
Az imént le is foglaltam (április 10-re) és most meg azt írja, hogy legközelebb (mármint a tizedikei utáni) csak április 26.-ra tudom majd foglalni...
Bajon nem volt semmi, nem kaptam semmi féle pihenő szerűséget, nem lettem semmi féle módon kizárva!
(Ugye 3 napnak kell hivatalosan eltelnie 2 adás között, nem pedig több mint 2 hétnek)
Miért van ez? Mi erre a magyarázat? Össze van kötve az előző évi adásokkal?
A válaszokat előre is köszönöm!
2019. ápr. 3. 23:31
1/3 anonim válasza:
Hívd fel őket telefonon,vagy menj be személyesen.Amúgy akkora egy lehúzás ez pár ezerért a testi épséged,mint a huzat.
2/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, minden új időpontnál az utóbbi 365 napot nézik, ha abban több mint 45-ször adtál, akkor nem adhatsz. Valószínű az elején sűrűbben adtál, pl kevesebb mint hetente mentél, azért jön ki így.
3/3 anonim válasza:
Úgy számolják, hogy aznap amikor szeretnél menni, megnézik, hogy az adott dátumtól visszafele 365 napon belül hányszor voltál plazmát adni, Ha ez a szám nagyobb, mint 44, akkor nem adhatsz. Ha az adott szám kisebb, mint 45 vagy egyenlő, akkor adhatsz. Ez a szabályzatban is le van írva, csak ott a központban senki nem tudta normálisan elmondani. Tehát, ha egy évben pl. kihagytál valamiért pár hónapot, majd ezután sokkal sűrűbben mentél, mint 1 hét, akkor következő évben nem fogsz tudni menni sokáig, mert visszamenőleg 365 napra már ellőtted a 45 alkalmat. Tehát nem naptári évre számolják. Az első évben olyan sűrűn mész ahogy csak akarsz, de a másodiktól már nem. Ott figyelik a múltbéli 365 napodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!