Titeket zavarna, ha együtt kellene mosnotok egy lakótársatokkal?
Az a helyzet, hogy külföldön élek és 5-en lakunk egy házba. A tegnapi nap éppen mostam a ruháimat, amikor odajött az egyik lakótársam és megkérte, hogy had rakja be ő is a ruháit az enyéimhez, hogy kimossa. Nem volt sok ruha csak egy pár darab cucca volt ahogy néztem. Mivel barátom és jól kijövünk megengedtem neki, de így egész nap ezen agyaltam és idegesített, hogy most együtt mostam vele (ezelőtt sose még) és most azt viselem. 40fokon mosta ki a gép. Nem volt még ilyen esetem, de kissé zavar. Szerintetek fölöslegesen?
Nem lehet ebből semmi baja se nekem se a ruhámnak?
Előre is köszi.
Ott hibáztál,hogy nem mondtad neki,hogy ezt így nem csinálod!
Megértem,hogy nem tetszett neked,de bajod ettől nem lesz.Legközelebb az elején szólj neki,akkor nem annyira kellemetlen.
Semmi bajod nem lesz.
Megértem, hogy zavar. Engem is zavarna, csak én ezt udvariasan el is mondtam volna. (igen, más családtagokkal se mosom össze a ruhámat, mert nem)
Mi bajod lenne? :D
Az első válasza a tuti
Nehéz lesz igy párkapcsolatban élned valakivel és a testnedveit is elviselni hogy ha az is zavar hogy valaki massal mosod a ruhad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!