Miért szökik fel a pulzusom?
szóval ha este 10 után, vagy lefekvés előtt 2 órával bármi alkoholt iszok, legyen az akár egy kis-pohár sör vagy bor, szóval még tömény sem kell hozzá, akkor lefekvéskor iszonyatosan magas lesz a pulzusom, de nem értem miért, hiszen az alkohol addigra bőven felszívódik, sőt át is fut az emberen.
Ilyenkor mi lehet a gond, mi okozhat ilyet?
Nem iszom sokat, sőt igen keveset, régen pedig nem volt semmi hasonló gondom sem, így közel a 30hoz viszont valami történt, mi történhetett? miért reagál így a szervezetem?
szoktam mérni is, de van mi band 3 -am is ami folyamatosan mér percenként, a nagyon magas az 180, ami nem lenne alapból magas, de ez már nyugalmi állapotomban van amikor az átlagos az 60-75 között mozog...
szóval magas, ezt mérési eredmények is megerősítik és érzem is hogy nagyon kalapál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!