Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez lehet a sok análtól? :/

Ez lehet a sok análtól? :/

Figyelt kérdés

Lehet hogy ez itt furcsaságszámba megy de lány létemre kissé szeretem az anális szexet, feszegetni a határaimat, stb.. Heti párszor van a párommal anál és mióta ezt csináljuk sokkal többet kell nagywcre járnom,+ jobban puffadok és ez elég kínos. Ez összefügghet? Bocsi a hülye kérdésért csak érdekel.😁

23/L

2019. márc. 30. 16:07
 1/10 anonim ***** válasza:
39%
Sztem nem.
2019. márc. 30. 16:08
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
Nem valószínű, hogy attól lenne.
2019. márc. 30. 16:10
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem viszont lehet összefüggés. A puffadás biztos nem az análtól van, de a gyakoribb (és könnyebb) szarkázás igen. :)
2019. márc. 30. 16:17
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Bizony a puffadás is lehet attól, hiszen nem ritkán csináljátok. Heti pár alkalom gyakorinak számít, s ilyenkor sok levegő is kerül a beleidbe a pumpálással.
2019. márc. 30. 16:42
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

Igen összefügghet a kettő. Ha nem szeretnél pár év múlva pelenkát használni, akkor kicsit vegyetek vissza a heti pár alkalmas anál szexből.

L

2019. márc. 30. 16:50
 6/10 anonim válasza:
33%
Dokicsaj vagyok, ez nem ettől van, én is szeretem.... Ne írjatok privit....
2019. márc. 30. 17:12
 7/10 anonim ***** válasza:
7%
#6: Én is úgy gondoltam, hogy te írsz nekem... :)
2019. márc. 30. 17:31
 8/10 anonim ***** válasza:
93%

"Dokicsaj vagyok, ez nem ettől van, én is szeretem.... Ne írjatok privit...."

Rendben, szerintem nem írnak rád a srácok, mert sejtik, hogy nem csak ánuszod van, hanem saját farkad is. xD

2019. márc. 30. 17:46
 9/10 qborka ***** válasza:
51%
a felfújódás lehet, ha sok levegő megy be. A gyakoribb ürítés nem. Átlag mérettől nem lesz bajod, az extrém méretektől azonban lehet.
2019. ápr. 8. 15:51
 10/10 anonim ***** válasza:

A puffadás a pumpálástól lehet, ha nem használtok gumit, akkor a spermától lehet hasmenésed, illetve fel is gyorsulhat belek mozgása, hiszen arra irányul az inger.

Hosszabb távon meg nem csak ezek a mellékhatások lesznek, készítsd a pelenkát...

2019. aug. 29. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!