Lehet hogy ez itt furcsaságszámba megy de lány létemre kissé szeretem az anális szexet, feszegetni a határaimat, stb.. Heti párszor van a párommal anál és mióta ezt csináljuk sokkal többet kell nagywcre járnom,+ jobban puffadok és ez elég kínos. Ez összefügghet? Bocsi a hülye kérdésért csak érdekel.😁
Szerintem viszont lehet összefüggés. A puffadás biztos nem az análtól van, de a gyakoribb (és könnyebb) szarkázás igen. :)
2019. márc. 30. 16:17
4/10 anonim válasza:
Bizony a puffadás is lehet attól, hiszen nem ritkán csináljátok. Heti pár alkalom gyakorinak számít, s ilyenkor sok levegő is kerül a beleidbe a pumpálással.
2019. márc. 30. 16:42
5/10 anonim válasza:
Igen összefügghet a kettő. Ha nem szeretnél pár év múlva pelenkát használni, akkor kicsit vegyetek vissza a heti pár alkalmas anál szexből.
L
2019. márc. 30. 16:50
6/10 anonim válasza:
Dokicsaj vagyok, ez nem ettől van, én is szeretem.... Ne írjatok privit....
2019. márc. 30. 17:12
7/10 anonim válasza:
#6: Én is úgy gondoltam, hogy te írsz nekem... :)
2019. márc. 30. 17:31
8/10 anonim válasza:
"Dokicsaj vagyok, ez nem ettől van, én is szeretem.... Ne írjatok privit...."
Rendben, szerintem nem írnak rád a srácok, mert sejtik, hogy nem csak ánuszod van, hanem saját farkad is. xD
2019. márc. 30. 17:46
9/10 qborka válasza:
a felfújódás lehet, ha sok levegő megy be. A gyakoribb ürítés nem. Átlag mérettől nem lesz bajod, az extrém méretektől azonban lehet.
2019. ápr. 8. 15:51
10/10 anonim válasza:
A puffadás a pumpálástól lehet, ha nem használtok gumit, akkor a spermától lehet hasmenésed, illetve fel is gyorsulhat belek mozgása, hiszen arra irányul az inger.
Hosszabb távon meg nem csak ezek a mellékhatások lesznek, készítsd a pelenkát...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!