Ki az aki repült már náthásan?
Tudom kicsit nekró már, de hasznos lehet: ha eltanulod a búvároktól a nyomáskiegyenlítést, akkor nem lesz gáz. Annyi, hogy ásítasz (víz alatt persze ésszel), és ha nem válik be, befogott orral szívod emelkedés, fújod ereszkedés után/közben tkp a dobhártyádat alapállapotúra. Szívtam ezzel, ez volt az ösztönös reakcióm, amikor fájósra dugult a fülem, és szerencsére működött. Utána rákerestem angolul a jelenségre, és azért annyit megtudtam, hogy szerencsém volt, mert van, amikor ez se válik be, és fáj mint állat. Rendszerint kibírja, de te el tudsz kezdeni óbégatni a repcsin simán, ha úgy van.
Nyilván a dobhártyaropogtatós nyomáskiegyenlítés náthásan nem egy rettentő okos lépés még ha működik se, többnyire "sokat segít" átpakolni a betegséget középfülbe.
A fülem már odafelé felszálláskor bedugult teljesen és napokig úgy is maradt. Nem hallottam semmit, egy élmény volt így a városnézés...
És leszálláskor a homloküregembe nyomódott a cucc(váladék) ami olyan érzés volt, mintha 1000 tűvel szúrkálná valaki a homlokomat belülről. Vagy mintha sok darázs csípné meg egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!