Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » THC függőség? Meddig?

THC függőség? Meddig?

Figyelt kérdés

Egy jó öt hónapja elég intenzíven használok nagy mennyiségű THC-t (nem bio!) elektromos cigarettában. (Egy erős tekert ciginél kb 5-10x erősebb.)

Már többször abba akartam hagyni, de hiába mondják, hogy a THC nem okoz függőséget, ez nagyon nem így van.

Volt, hogy pár napig nem szívtam és baromi szarul voltam.

(Izzadás, hányinger, hasmenés, étvágytalanság, álmatlanság remegés stb. és ezek együttesen)

Viszont elhatároztam, hogy most tényleg nem nyúlok hozzá többet, (tegnap este óta nem is szívtam, ami ugyan nem hangzik soknak, de nekem annak tűnik) és a kérdésem az, hogy meddig számítsak ezekre a rosszulléti tünetekre?

Mikorra fog enyhülni?

Olyan érdekelne akinek van konkrétan ezzel kapcsolatban tapasztalata, nem pedig csak a tekert cigivel.

Kösz előre is.

2019. márc. 21. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

az első 3 nap a leggázabb

utána is húzós még kb 2 hétig, de akkor csak ilyen időszakok jönnek be amikor kattogsz

aztán 2 hét után enyhülnek ezek az "időszakok" és jelentősen ritkulnak is

az igazi az lesz mikor eléred az 1-2 hónapot

kb 2 hónap után már nem lesz gáz

(viszont ha nem tudod elengedni belül ezt az egészet ~ akkor azza folyton korlátozod majd magad)

2019. márc. 21. 15:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

akkor inkább úgy mondom 2 hét a fizikai része

utána csak mentálisan kell rendezed magad

2019. márc. 21. 16:02
 3/8 A kérdező kommentje:

Kösz, látom vágod a dolgot.

Teljesen abbahagyni nem akarom, csak csökkenteni úgy, hogy ha nem szívok se legyen semmi tünet.

Ha mondjuk egy hónapot letolok tisztán és utána visszaállok a sima cigitekergetős (vagyis a gyengébb) megoldáshoz, mondjuk heti 1x akkor visszaesek úgymond, vagy tartható lesz igy lightosan ezek után is?

2019. márc. 21. 16:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Azt csak te tudhatod hogy vissza-e fogsz esni..

Valami más mentális "tréning" lehet (pl. meditáció) segítene jobban irányítani a használatát.

Bár előfordulhat hogy ha lassabban (jointból) juttatod be, vagy csak lájtosabban szívod akkor nem ad ad be majd olyan flesst amire vársz. Tehát lehet nehezebb lesz visszarendeződni mint most hiszed. Ugyanis később is bármikor visszatérhetsz erre a "szintre". Ez csak rajtad múlik. Ha hozzá tudsz jutni talán a csoki is segíthet. Az nem ad be olyan "highot" de cserébe hosszan és stabilan tart.

Másrészről viszont itt az a baj hogy hozzászoktál ehhez, és csak így tudsz talán? kikapcsolni. Ez miatt ~talán túlságosan az életed központi részévé válhatott. Ha most izomból abbahagyod - attól még a mentális függőség megmarad.., amíg nem kezdesz vele valamit!

2019. márc. 21. 17:18
 5/8 A kérdező kommentje:

Aha.Koszi.

Az irásod utolsó része teljesen úgy van ahogy mondod.

2019. márc. 21. 18:03
 6/8 anonim ***** válasza:

5x -10x?

Ez komoly?

2019. márc. 22. 07:49
 7/8 A kérdező kommentje:

Utolsó.

Aha, legalább.

Nagyon nagyot tud tekerni.

Cigivel soha nem tapasztaltam ilyen erősséget.

És ilyen tisztán.

2019. márc. 22. 12:36
 8/8 anonim válasza:

En nem csinaltam ecigi csak tekertem es bongoztam.

Tavaly 2-3honapig napi szinten de akkor tolem fuggetlen dolgok miatt kellett letennem amit nem bantam meg

Iden januar eleje ota szinten visszacsusztam a napi szintu tekergetesre amig ranem ebredtem, hogy ez nekem nem tesz jot.

Nem elvezem, hogy a nyilt es eleg terebelyes szemelyisegem elvette a memoriammal egyutt es ilyenkor arra gondolok amit elvett tolem es maris inkabb kerulom, mert a szemelyisegem egy igen fontos reszlet🤷

Nem azt mondom, hogy nem fogok olykor-olykor tarsasagba betepni de igy nem a mindennapjaim reszet kepezi, hogy a rosszat latom benne es egyedul mar semmi kep se akarom csinalni😊

Szoval probald meg te is ezt hatha neked is bevalik

20/L

2019. márc. 23. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!