Mit tegyek, hullik a hajam?
Sziasztok, kérlek segítsetek, eléggé meg vagyok ijedve.
Az utóbbi pár hétben hullani kezdett a hajam és itt nem a megszokott pár szálra gondolok. Körülbelül 3-4 hete vettem észre a komolyabb veszteséget, de lehet, hogy már hónapok óta elkezdett hullani. Konkrétan hajmosáskor vettem észre, hogy a kezeimen rengeteg hajszál marad a szokásoshoz viszonyítva. Eddig pár szál szokott maradni de most kissebb tömegek. Eléggé be vagyok pánikolva. Sejtem mitől lehet, de kellene a megerősítés és a tanácsotok, mert nem tudok változtatni még a dolgon szóval kellene egy ideiglenes megoldás.
Amire gyanakszom az étrend és az ebből fakadó nem elégséges tápanyag bevitel és a szokásosnál sokkal több stressz és az hogy nincs lehetőségem levezetni.
A hajhullás pár hónappal azután jelentkezett, hogy felkerültem egyetemre, bentlakásba.
Hát nem a leg változatosabban étkezem, de igyekszem kompenzálni ezt annyi zöldség/gyümölcsel, amennyit csak meg tudok engedni, mindemellett szedek napi rendszerességgel vitaminokat is(C, B komplex, Kalcium-Magnézium-Cink). Bár úgylátszik ez sem elég.
A stressz, akármennyire is meglepő, nem az eyetemből avagy a vizsgákból származik, annál inkább a szobatársak váltsák ki. 5-en vagyunk egy szobába, és teljesen ellentétes felfogással, igényekkel, bioritmussal. Ebből hatalmas feszültség, stressz és idegesség származik. Haza menni nem tudok gyakran, kb 3 havonta 1-2 napra ha sikerül.
Leghamarabb őszre tudnám megolani, hogy elköltözzek, bár akkor sem lennék egyedül.
A kérdésem, hogy szerintetek is e két okból kifolyólag hullik a hajam? Mit tehetnék?
Lehet stressz, de akár vashiány is, nekem az volt.
Próbáld ki a Revalid-ot, az segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!