Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért Indiában van a legtöbb...

Miért Indiában van a legtöbb genetikai rendelenség? (nyolc lábú, kétarcú. Stb)

Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 13:51
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Lehet baromságot írok de ha jól tudom akkor azért mert ott gyakori hogy az emberek akár közeli rokonnal is együtt vannak azaz pl unokatesóval házasodnak stb.És ez vérfertőzésnek számít.
2010. júl. 3. 13:57
 2/7 anonim ***** válasza:
59%

mert ott nagy a szegénység, az emberek alig esznek, kosz van, fertőzések (és ez a terhes anyákra nagyon hatással van) SZERINTEM

csak azért írom, mert ez már nekem is feltűnt, és elgondolkoztam rajta, és erre jutottam

2010. júl. 3. 13:57
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
pontosan ezért, amiket az előttem válaszolók írtak. meg persze sokkal többen vannak, mint pl mi magyarok és náluk ez a nagy számok törvénye miatt gyakorlatilag "mindennapos"
2010. júl. 3. 13:59
 4/7 anonim ***** válasza:
59%
* és mivel rengeteg szegény ember van, nem fizetik meg a különböző vizsgálatokat, amik nálunk kötelezőek és nagy arányban ingyenesek. nincs megfelelő szűrés és genetikai tanácsadás.
2010. júl. 3. 14:00
 5/7 anonim ***** válasza:

1,5 milliárd ember több ilyen "érdekességet" tud produkálni, mint pl. 10 millió, ráadásul ott kevesebb szűrővizsgálat van, nem veszik észre a rendellenesen fejlődő magzatokat.

Különben az is szembetűnő (legalábbis néhány éve még így volt, ma nem tudom, még mindig így van-e), hogy pl. Romániában milyen sok rokkant, torz vagy beteg koldus volt mindenfelé az utcán. Nyilván nem(csak) azért, mert több ilyen ember született, hanem azért, mert a fejletlenebb szociális ellátás miatt nem tudták őket úgy "eltüntetni" mindenféle szociális gondozóintézményekben, mint pl. nálunk. Indiában nyilván ugyanez a helyzet.

2010. júl. 4. 06:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Indiában sok zárt csoportra, kasztra tagolódik a társadalom, és az emberek csak ezeken belül házasodhatnak.

Indiában nem szokás ezeket a betegeket, fogyatékosokat kezelni, mert biztosan a rossz karmájuk miatt lettek ilyenek. Bár a nép nagy része olyan szegény, hogy semmiféle kezelést nem tud igénybe venni egyébként sem. Rajtuk szintén nem segítenek a gazdagabbak.

Indiában nagyon sok ember él, ezért, ha egy rendellenességre csak egy milliomod az esély, akkor az ott előbb-utóbb felbukkan, míg nálunk ez nem biztos.

2010. júl. 4. 14:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,valahogy én is ezekre gondoltam a válaszok keresése közben!
2010. júl. 4. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!