Miért Indiában van a legtöbb genetikai rendelenség? (nyolc lábú, kétarcú. Stb)

mert ott nagy a szegénység, az emberek alig esznek, kosz van, fertőzések (és ez a terhes anyákra nagyon hatással van) SZERINTEM
csak azért írom, mert ez már nekem is feltűnt, és elgondolkoztam rajta, és erre jutottam

1,5 milliárd ember több ilyen "érdekességet" tud produkálni, mint pl. 10 millió, ráadásul ott kevesebb szűrővizsgálat van, nem veszik észre a rendellenesen fejlődő magzatokat.
Különben az is szembetűnő (legalábbis néhány éve még így volt, ma nem tudom, még mindig így van-e), hogy pl. Romániában milyen sok rokkant, torz vagy beteg koldus volt mindenfelé az utcán. Nyilván nem(csak) azért, mert több ilyen ember született, hanem azért, mert a fejletlenebb szociális ellátás miatt nem tudták őket úgy "eltüntetni" mindenféle szociális gondozóintézményekben, mint pl. nálunk. Indiában nyilván ugyanez a helyzet.

Indiában sok zárt csoportra, kasztra tagolódik a társadalom, és az emberek csak ezeken belül házasodhatnak.
Indiában nem szokás ezeket a betegeket, fogyatékosokat kezelni, mert biztosan a rossz karmájuk miatt lettek ilyenek. Bár a nép nagy része olyan szegény, hogy semmiféle kezelést nem tud igénybe venni egyébként sem. Rajtuk szintén nem segítenek a gazdagabbak.
Indiában nagyon sok ember él, ezért, ha egy rendellenességre csak egy milliomod az esély, akkor az ott előbb-utóbb felbukkan, míg nálunk ez nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!