Belélegeztem egy kis WC illatosítót, ebből lehet bajom?
Figyelt kérdés
Hozzáteszem, hogy hipohonder vagyok. Félek. Érzem, hogy belélegeztem egy kicsit. Az előbb WC-re mentem és már akkor is ilyen WC illatosítóval volt tele az a kis helyiség, ami WC-ként funkcionál, tehát nincs egybeépítve a fürdőszobával, így még inkább para van bennem, mert jobban belélegezhettem. Aztán a dolgom elvégzése után én is fújtam a WC illatosítóból, majd lehajtottam a WC kagylót és ez alatt lélegeztem be ezen túl is. Félek. Kicsit érzem az orromnál, hogy belélegeztem. Nagyon kivagyok... Tudomásom szerint ezek a szerek mérgek, rákot okozhatnak. NEm jó belélegezni... Mit tegyek? Félek. Normális válaszokat kérnék... Köszönöm2019. márc. 16. 20:22
1/6 anonim válasza:
Jzéus ereje... A hipohonderségedre való tekintettel csak annyit mondok, hogy nem, nem lesz bajod.
Nyilván ha az egész palack illatosítót lenyomnád az nem tenne jót, de a nevében is benne van, hogy illatosító, azaz arra van, hogy szagold. Még senki sem halt bele soha abba, hogy beleszagolt valamilyen szagosítóba.
2/6 anonim válasza:
Ne aggódj. Az illatosítótól nem lesz bajod. :)
3/6 anonim válasza:
Hipó te vagy az? :D Viccet félretéve semmi bajod nem lesz az ég világon :)
4/6 anonim válasza:
Attól nem kap el a félelem(vagy mi) hogy el kell menned szarni és annak a szagát is belélegezheted?
5/6 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Minden WC tele van 3-4 halottal. Vagy büdös van.
6/6 anonim válasza:
Szívd be a friss levegőt jó mélyre a tüdődbe, és fújd ki erősen legalább 10-szer. Így eltávozik a belélegzett illatosító. Egyébként nem lesz semmi bajod tőle. Mérget nem gyártanak WC illatosító néven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!