Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Izzadság ellen valami praktika?

Izzadság ellen valami praktika?

Figyelt kérdés

28L vagyok kb.50kg, tehát semmi súlyfelesleg, de mégis a hónaljam állandóan nedvesedik, a térképrajzolatok az ingemen eléggé kellemetlen :( látványt nyújtanak az odatévedt (=fürkésző) tekinteteknek. A szagával nincs bajom, mert nem büdi. Viszont ha elkezdek írni, vagy gépelni érzem hogy megint nedves lett a pólóm / ingem.

Már sok izzadásgátlót kipróbáltam, de nekem igazából egyik sem jött be. Tudnátok segíteni? Van valami jó kis praktika az izzadás ellen?

(amúgy nem borotválom, hanem gyantázom, ha ez számít bármit is :))

2010. júl. 3. 12:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia -megkérdezném otthon is annyira izzadsz mint bárhol más helyen ??? akár amikor elkell menni bevásárolni a jól ismert boltba vagy áruházba .

amugy az AS t probáld ki -és az csak mendemonda hogy rákot okoz -független vizsgálatok független szakértökkel ezt már bebizonyitották

amit nem a bio szereket forgalmazok fizettek ..

ha nem vállna be keressél meg priviben

még annyit a botox igazad van idegméreg méghozzá az egyik legerösebb fajta -igaz higitva van -de arról már nem szól a fáma hogy sokan belehaltak a botoxkezelésbe ..

az alu edig meg van bélyegezve ezzel a mendemonda dologgal pedig 1960 ota használják mégsem tudnak 1 esetet sem felmutatni csak annyit köze lehetttttt a rákhoz -az nem ugyan az mint amikor bizonyitva van egy dolog ......

2010. júl. 3. 14:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Vegyél fel trikót:)
2010. júl. 3. 15:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,bocs kissé elkéstem a válasszal.

[link]

itt nézd meg,én régóta használom és bevállt.

Amúgy ami természetes,abból baj még sosem volt:)

2010. júl. 4. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!