Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet valaki túl igényes? Én...

Lehet valaki túl igényes? Én már az vagyok? Ez káros lehet?

Figyelt kérdés

Kövér vagyok (sportolok, egészségesen étkezem már, de elég nehéz leadni :(), ezért szerintem azt akarom ellensúlyozni a mindig tökéletes megjelenésemmel...

Minden nap sminkelek (akkor is, ha sehova sem megyek), van műkörmöm; ami ha kezd már lenőni, megyek töltetni.., napi 2x fürdök, naponta mosok hajat, nagy wc után alul megfürdök, napi 2x használok parfümöt... Most így hirtelen ennyi jutott eszembe..

15/L

2010. júl. 3. 09:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez még normális. Szerintem a normális napi higiénia, amit csinálsz és a jó megjelenés. Csak arra figyelj, hogy ne pótcselekvés legyen belőle.
2010. júl. 3. 09:59
 2/6 anonim ***** válasza:
egyszerűen hülye vagy. főleg, hogy el kéne gondolkoznod azon, hogy a 10-ből 9 ember rühelli az ilyen csajokat, és inkább a természetesség a nyerő. ha egészségesen táplálkozol és sportolsz, akkor a testeddel sem lesz semmi gondod egy idő múlva. és amúgy meg minden hozzáállás, kisugárzás kérdése. ettől nem lesz a megjelenésed "mindig tökéletes". ja és nem vagyok egy öregember, 17 éves fiú vagyok, és biztosan állíthatom, hogy egyik haveromnak sem jönnek be a fullra kisminkelt, műkörmös csajok. arról nem is beszélve, hogy megnézheted majd magad 25 évesen, amikor úgy fogsz majd kinézni mint egy 40 éves a sok felesleges sminktől.... nagyon gáz ez az egész, állj le.
2010. júl. 3. 10:01
 3/6 A kérdező kommentje:

Második, elég kulturálatlan vagy, de nem baj, elnézem :D Biztos kisebbségi vagy.

Nem írtam 1 szóval sem, hogy óriási hosszú színes műkörmeim vannak. Kb 2 centis francia van, senki se mondja meg róla, hogy mű ;)

Én hidd el, nem úgy sminkelek, ahogy te elképzeled :D

Viszont szeretnek a srácok;) Na pff :D

2010. júl. 3. 10:10
 4/6 anonim ***** válasza:
a napi hajmosás káros,egyébként meg rendben vagy,csak fuss még többet ,vagy nem tudom mit sportolsz:D
2010. júl. 3. 10:28
 5/6 anonim ***** válasza:
második vagyok. köszönöm, nem vagyok kisebbség. és te feltettél egy kérdést, én meg feleltem rá őszintén, nehogy már te olts le engem. ha nem tetszik a véleményem, akkor ne érdekeljen, te tudod, én magasról leszarom. te testedet rontod el, nem az enyémet és nem is a vonzó, természetesen szép és kellemes kisugárzású lányokét, akikre a legtöbb fiú bukik. megnézném azokat a fiúkat, akiknek tetszik egy kövér, rondaságát sminkkel leplező, műkörmös (nekem ne gyere azzal hogy 3 cm-s francia műköröm szép) 15 éves kislány. biztos ők tartoznak a kisebbséghez.
2010. júl. 3. 12:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem te egy átlagos fiatal lány vagy.Átlagos alatt azt értem, hogy ebben a korban ez természetes(smink,műköröm),ezen még nem kell kiakadnia senkinek.Viszont a testsúlyoddal vigyázz,nem irtad meg hány kg vagy,hosszu távon nem egészséges a tulsuly.

Még mindig jobb,mintha egy kicsit többet foglalkozol magaddal,mintha elhanyagolt lennél, lepukkant hajjal l.koszos körömmel,izzadtan.Lehet mindent normálisan és nem túlzásokba esve tenni,ameddig nem un. pótcselekvés kategória, addig nincs gond.( ha e körül forog a nap 24 órájában a gondolatod, az számít már pótcselekvésnek).

2010. júl. 3. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!