Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ennyi koffein milyen károkat...

Ennyi koffein milyen károkat tehetett bennem?

Figyelt kérdés
egy este kocsival mentem a városba és nem ihattam.nah már most ettől eltekintve jól akartam érezni magam és 8-12-ig megittam 4 kávét, meg 1 ilyen kis energiaitalt, azt a shot-ot vagy mit.most reggel nyolc van alig aludtam még mindig pörgök.a hasam fáj egy kicsit.tudom hogy a kávé vizet von el a szervezettől, tehát ha sok vizet iszok akkor elfog múlni a hatás gyorsan?vagy mit tehetnék?Nem kell olyan válasz hogy mekkora nyomorék vagy, meghogy így van mérgezd csak magad, mert nem érdekel.de valaki adjon segítséget mivel múlhat el mihamarabb.
2010. júl. 3. 08:33
 1/4 anonim ***** válasza:

igyál sok vizet,meg reggelizz meg rendesen,és nem lesz semmi bajod,maradando károsodásod meg végképp nem

(én ezt 5-6 energiaitallal érem el,de ha eszek rá bőven,akkor elmulik)

2010. júl. 3. 08:43
 2/4 anonim válasza:

Szia!

Nekem is hasonló problémáim voltak, csak ráadásul gyomorfájással. Évek óta próbáltam leszokni a kávéról, de valamelyik módszer még rontott a helyzeten, míg rá nem találtam egy olyan kávéra, ami nagyon rövid időn belül nem csak a sok kávé általi remegést, a gyomorfájást, ingadozó vérnyomást szüntette meg, hanem a hagyományos kávé által okozott idegességet, hirtelen-ok nélküli felindulásaimat- is megszüntette. Már egy éve isszuk ezt a kávét, és nagyon meg vagyunk vele elégedve. Ezen a weboldalon nagy vonalakban megnézheted, hogy milyen kávéról van szó, de kérlek, hogy ettől a cégtől független oldalakon is nézz utána, hogy a benne lévő növény milyen hatással van a szervezetre!!!! Mivel tényleg csak nagy vonalakban van szó mindenről, (pl az benne van, hogy egy dobozban mennyi zacskó kávé van, de az nincs, hogy mennyi készíthető belőle! )ezért ha érdekel a dolog és további infóra van szükséged, akkor írd meg az emailcímedet, vagy vegyél fel skypon.

[link] (a többi oldalát is nézd meg)

tibor.dxn@gmail.com

Üdv : Tibor

2010. júl. 3. 09:10
 3/4 A kérdező kommentje:
nem vagyok kávéfüggő csak ezen az este ez volt a nyerő.
2010. júl. 3. 10:59
 4/4 anonim ***** válasza:
A koffein félhalálos dózisa 150 mg / testsúlykg, ami azt jelenti, hogy 50-100 csésze kávét kell rövid idő alatt meginni ahhoz, hogy az ember jó eséllyel belehaljon a koffeintúladagolásba.
2010. júl. 5. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!