Ennyi koffein milyen károkat tehetett bennem?
igyál sok vizet,meg reggelizz meg rendesen,és nem lesz semmi bajod,maradando károsodásod meg végképp nem
(én ezt 5-6 energiaitallal érem el,de ha eszek rá bőven,akkor elmulik)
Szia!
Nekem is hasonló problémáim voltak, csak ráadásul gyomorfájással. Évek óta próbáltam leszokni a kávéról, de valamelyik módszer még rontott a helyzeten, míg rá nem találtam egy olyan kávéra, ami nagyon rövid időn belül nem csak a sok kávé általi remegést, a gyomorfájást, ingadozó vérnyomást szüntette meg, hanem a hagyományos kávé által okozott idegességet, hirtelen-ok nélküli felindulásaimat- is megszüntette. Már egy éve isszuk ezt a kávét, és nagyon meg vagyunk vele elégedve. Ezen a weboldalon nagy vonalakban megnézheted, hogy milyen kávéról van szó, de kérlek, hogy ettől a cégtől független oldalakon is nézz utána, hogy a benne lévő növény milyen hatással van a szervezetre!!!! Mivel tényleg csak nagy vonalakban van szó mindenről, (pl az benne van, hogy egy dobozban mennyi zacskó kávé van, de az nincs, hogy mennyi készíthető belőle! )ezért ha érdekel a dolog és további infóra van szükséged, akkor írd meg az emailcímedet, vagy vegyél fel skypon.
[link] (a többi oldalát is nézd meg)
tibor.dxn@gmail.com
Üdv : Tibor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!