Hogyan lehetne minél hamarabb enyhíteni?
Zenével szeretnék tovább foglalkozni, illetve zenei főiskolára is készülök, viszont az utóbbi hónapokban nagyon hamar el kezd fájni a csuklóm. Ezelőtt nem tapasztaltam ilyet, azonban mostanában kb 2 óra gyakorlás (napi szintű, régebben 3-4 óra sem okozott gondot), de akár 10 percnyi gépelés után is szokott fájni. Próbáltuk azt a tanárommal, hogy egy hónapig teljesen szüneteltetjük a fuvolázást és utána folyamatosan visszaszoktatom a kezeim. Egy darabig jó volt, viszont megint visszatért a fájdalom.
2 orvosnál voltam, de mindkettő a pihentetés javasolta.
Köszönöm a válaszod. :)
Szerencsére már elég jól elmùlt, sikerült megoldanom, hogy többet tudjam pihentetni a kezem, illetve a stresszben lehet valami, mert kevèsbè stresszelek azòta. Néha még visszajön a fájdalom tesi órákon (főleg röplabda esetén), úgyhogy lehet kipròbàlom a krèmet.
Szivesen. :)
fu roplabda. :O :DDD hat hallod nekem is szar a kezem,ugye en meg grafikusnak keszultem es az lettem,de miutan elromlott a kezem kb megjobban ovtam mindentöl,meg most is,es mostmar biztos nem allnek be röplabdazni az tuti.de regen is feltettem. mondjuk nekem amugy is full csontos a kezem.... csak óvatosan. örülök,h jobb a kezed. :)) a diclofenac 50 mg-os 50g-os kiszereles csak 650. en i smost vettem :D. am nekem a stresszre a b vitamin es a citromfu is sokat segitett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!