Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fájdalommentes kinövés szerű...

Michelle123 kérdése:

Fájdalommentes kinövés szerű akármi az orr-piercingem körül, illetve konkrétan a lyukban. Mi lehet? Esetleg vad hús?

Figyelt kérdés
Egy pár hónapja csináltatattam orr-piercinget, a piercer titánium piercinget adott és nem is volt vele eleinte gond, bár soha nem gyógyult be rendesen mert vagy 1000-szer beletéptem és mert egy idióta vagyok nem fertőtlenítettem elégszer. Most pedig nagyon csúnya vörös pattanás, hólyag szerű dolog nőtt ki belőle, szinte mintha belülről "mászott" volna ki....ez vad hús lehet? mert igaz nagyon csúnya, nem fáj egyáltalán.

2019. márc. 6. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:
keloidnak hívják, így nézz utána, sok videó van youtubeon róla
2019. márc. 6. 20:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet vadhús, vagy keloid.

Patikába menj el és kérj hidrogén-peroxid oldatot (kis patikai üvegben adják), majd azzal ecseteld napjában 3 alkalommal legalább 3 héten át, az majd leszárítja, helyrehozza. Addig is az orrod és környékét ne sminkeld, ne kend mással. Arcmosásnál víz és sima szappan.

2019. márc. 7. 07:17
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

Lehet daganat is.

És ez ugye orvosi kérdés.

2019. márc. 7. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!