Anyukám nagyon köhög. Szerintetek lehet komolyabb baja?
Orvoshoz természetes elfog majd menni.
Ma délután 4 óra körül kezdödött amikor sétáltunk haza a buszmegállóból. Elkezdett nagyon köhögni és még most is tart. Ahogy hallom száraz köhögés de olyan mintha hányni is akarna de nem jön semmi.
Azt mondja hogy inkább a torka fáj de inkább olyan mintha valamilyen szöszmösz lenne benne vagy nemtudom.
Apa azt mondta hogy már vagy 5 éve van neki ilyen köhögése. De én csak most tapasztaltam mert most több ideig köhög.
Szerintetek? Tippek?
Még ma is tart.
Ugyan úgy köhög sajnos. És olyan mintha hányna de nem. Szerintetek lehet megfázás/influenza is??
Igen,elvileg régebben is csinálta.
Sajnos "makacs" és nem nagyon szokott járni orvoshoz mert sokat dolgozik és neki mi (gyermekei) vagyunk az elsők.
De most a hangján is hallani hogy bevan rekedve. Én reménykedem benne hogy csak influenza és semmi komolyabb.
Orvoshoz megtud elmenni mert itt a faluban elmarad a héten meg jövőhéten is elmarad a rendelés és városba meg nem akar elmenni ide a közelbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!