Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem tudom merre menjek továbbt...

Nem tudom merre menjek továbbtanulni. Nem azt kérem hogy mondjátok meg hanem csak valami tippeket hogyan döntesem el mit szeretnék csinálni a jövőben. Valaki?

Figyelt kérdés
Előre köszi!

2019. febr. 21. 14:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. febr. 21. 15:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Nézz utána, melyik szakma mennyit fizet.
2019. febr. 21. 15:16
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
 14/15 A kérdező kommentje:
Opss... Kétszer küldtem
 15/15 anonim ***** válasza:
52%

Nem tudom 8-os vagy, vagy pedig már 9-es, de a legjobb amit tehetsz az az, hogy elmesz egy szakgimnáziumba, ahol érettségi után még lesz egy szakmad is. Akkor ha már van másod is egy érettségin kívül, nagy baj nem érhet.

4-5 év alatt mire továbbtanulasra vagy munkába állásra kerül a sor RENGETEGSZER fog változni a véleményed. Ez a "tegnaptól érdekel", szerintem maradjon meg egyelőre hobbinak. Olvasgas róla, beszélj róla..

Ha változatlan akkor ennek megfelelően válassz érettségi után pályát.

Amire viszont nagyon figyelj az a tanulás. Mindegy hova akarsz menni, tanulj, tanulj tanulj, mert sose tudhatod mit hoz az élet. És inkább legyen egy nagyon szép érettségid meg jó jegyeid, közben pedig egyetem nélkül is találsz neked való munkát, minthogy legyen egy gyengébb érettségi és emiatt ne vegyenek fel valahova.

Hallgass az öregebbre ;)

Még azon gondolkodom, van kereskedelem-marketing szakok szakgimnáziumban. Az is nagyon érdekes, mert a marketing célja, hogy hass az emberekre, gondolkodj mások fejével, szóval kicsit pszichós is es érdekes.

Vedd át egy papíron mi érdekel és keress olyan szakokat amikhez van egy kis köze,esetleg pont azt tanítják.

Egészségügyi szakgimibe is mehetsz, lehet hogy ott fog megtetszeni valamit.

2019. febr. 21. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!