Ha 26 éves vagyok, nemsokára hanyatlani fog a testem? Esetleg a szellemi képességem is?
Festem a hajam, tehát az őszülés nem téma. Sajnos tönkrement a színe vagy hogy mondjam, ezért inkább festés. De fordásszal csináltatom és nagyon jó festéket használ, jól, jó a többi szere is, ezért egyelőre ne hogy roncsolná a hajamat, hanem javítja.
Mentális és testi erőnlétre, képességekre gondoltam.
Mert körülöttem bizony fáradékonyságra, feledékenységre, gyengébb fizikai képességekre panaszkodnak.
Jesszus! Ha most ilyen gondolataitok vannak, 50 évesen már fél lábbal a sírban érzitek magatokat?! :D
Én 36 vagyok. Fizikailag most kezdem érezni, hogy nem bírok olyan sokat, mint a 20-as éveim elején. De az is lehet hogy ez csak fizikumtól függ. Ha rendszeresen sportolnék most is, szerintem még formába tudnám hozni magamat.
Egyetlen ősz hajszálam sincs.
Szellemileg az elbutulásnak pont az ellenkezőjét érzem. Sok olyan dolog van, amit pl egyetemistaként nehezen tudtam felfogni, mostanra viszont megvilágosodtam, és amit akkor nem értettem, mostanra úgy vagyok vele, hogy de hát ez milyen egyszerű! 36 évesen még azt sem zárom ki, hogy a közeljövőben még egy nyelvvizsgába, esetleg, PhD-be belevágok. Abszolút nem érzem, hogy elbutulnék. Az időskori demencia szerintem jó 20-30 évvel később kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!