Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elhalt a lábamban az ideg? ÉS...

Elhalt a lábamban az ideg? ÉS mindez egy szandálltól?

Figyelt kérdés
Múltkor barátomhoz felvettem egy szandállt ami a nagy lábujjamnál elég szoros volt.Mikor 24 óra után levettem, nem érezetm a nagy lábujjam, és most h eletelt 1 hét még mindig érzéketlen egy 1 köbcentiméteres részen... Ez normális?
2010. júl. 1. 11:48
 1/5 anonim válasza:
Hát várj talán még 1 hetet, és ha még mindig ezt tapasztalod, nem is tudom, fordulj orvoshoz, legelőszö is a háziorvosodhoz.
2010. júl. 1. 11:56
 2/5 anonim ***** válasza:
hát ez fura...szerintem menj el dokiho
2010. júl. 1. 12:01
 3/5 anonim ***** válasza:
z
2010. júl. 1. 12:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Próbáld masszírozgatni,meleg lábfürdő is jót tehet.Ha nem segít,szerintem keress fel orvost.Nem szabad egész nap ugyanabban a cipőben lenni,főleg ha kényelmetlen.
2010. júl. 1. 13:11
 5/5 anonim válasza:
Nálam is ugyanez történt, pár napja vettem észre. De nem fájt a lábam és nem jártam kényelmetlen cipőben. Milyen orvoshoz kellene fordulnom?
2012. máj. 9. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!