Mitől nyelek nehezen?
Figyelt kérdés
Kajálás után nehezen nyelek. Mintha egy gombóc lenne a nyelőcsövemben és sose lehet lenyelni. Nem tudom hogy a kaja lerakodik vagy mi lehet. Régebben ilyenre nem emlékszem hogy lett volna ilyen gondom. Mostmár viszont kezd zavarni. Egész nap így nyelek. Lefekszem aludni másnap felkelek rendesba nyelésem. Elmegyek enni, evés után megint nehezen nyelek. Próbáltam jobban megrágni az ételt de nem segít. Nem fáj meg semmi, de olyan mintha egy csomó lenne, mintha oda lenne ragadva valami és nem tűnik el. Nem tudom jobban elmagyarázni. Le is tudom valahogy rajzolni,valahigy így: Rendes nyelés __________
Nehezebb nyelés ____o_____ ____o____
2019. febr. 4. 14:08
1/3 A kérdező kommentje:
Mandulám nincs, kiszedtek meg kiskoromban. Lehet valami komolyabb baj?
2019. febr. 4. 14:15
2/3 anonim válasza:
Esetleg nincs tulzott gyomorsavad, amitol erezheted a gomboc erzest a torkodba?
3/3 A kérdező kommentje:
Nincs
2019. febr. 4. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!