pár napja sokat áj a gyomrom...inkább gyomorszáj ami fáj mellkasom,és hátam igy beleszúrkál de nincs hasmenésem a székletem is ugyanolyan nincs hasmenésem és ugyanugy sokat tudok enni...mert elég sokat eszek..sok tejfölöset ettem mostanában nem tudom nem e lehet oka meg savanyú káposztát de érdekes mert nem rögtön fáj utánna, hanem mondjuk este eszek tejföllel valamit és másnap fáj délután körül egy ideig elmúlik és már ujra eszek már ha éhes vagyok szerintetek ez hasnyálmirigy rák lehet? :s
igen ritkán van olyan,hogy érzem savat torkomban..de nem értem ha fáj a gyomrom csak pici ideig és elmúlik..ez is az lehet? azt hittem hasnyálmirigy rák :s
2019. febr. 3. 13:28
5/10 anonim válasza:
Legalább a betegségek tüneteinek nézz utána, mielőtt ilyen baromságokat találsz ki. Szedj egy kis savlekötőt és annyi.
2019. febr. 3. 14:34
6/10 A kérdező kommentje:
hát utánna néztem :O és irták hogy ha a hátadba sugárzik a fájás mint nekem az lehet hasnyálmirigyrák mert hogy valamit nyom a daganat ott..:(és azért ijedtem meg
2019. febr. 3. 14:44
7/10 anonim válasza:
Lehet hogy az epéd rosszalkodik .
2019. febr. 3. 14:53
8/10 Ypszilon1980 válasza:
Epe összeköttetésben van a hasnyálmiriggyel, szóval étkezés miatt lehet, ha sok zsírosat, tejeset, tejfölöset eszel és ezt nem bírja normál ütemben lebontani. Dipankrint beveszel és lebontja.
Nem értem miért pont hasnyálmirigy rák jutott eszedbe, az nem múlik el.
2019. febr. 3. 15:37
9/10 A kérdező kommentje:
hát nekem elmúlik aztán visszajön és megint elmúlik denem is sok ideig fáj, meg rendesen van étvágyam és nm is fogytam semmi....úgy nem rossz közérzetem egyébként..szóval szerintem is ha a rák lenne már nem érezném így magam
2019. febr. 3. 20:16
10/10 Piros69 válasza:
Szia. Mi lett a z eredmény?Nekem egy éve fáj a jobb oldalon és mostmár a baloldal is. Kivették az epekövem, de a fájdalom nem szünt meg. Voltam tükrözésen es kontrasztanyagos hasi CT is. Ez utobbi talált valamit a hasnyálmirigyben és a mellékvesében is, ezért most kontrasztanyagos MR vizsgálatra küldtek. Nem tudom mi lesz, de klausztrofóbiás vagyok, és rettegek. Tudom, hogy fontos a vizsgálat. Egyébként azt mondta nekem egy doki, hogy a hasnyálmirigy rák a legbiztosabban endoszkópos ultrahanggal diagnosztizálható. Csak a mellékvese miatt vállalnám be így az MR-t. Végig telefonáltam az országot és altatásban valamint nyitottban ezt sehol nem csinálják. Plussz azt olvastam, hogy a zárt képalkotó minősége sokkal erősebb. Volt már valaki hasonló helyzetben?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!