Pánikrohamok - Hogyan tudom hatékonyan kezelni őket?
Az életem nagy változáson megy keresztül: Szakítás, költözés, új munkahely és ebből adódóan magány. Gyakran - főleg este, amikor hazaérek - nyomást érzek a szívnél, nehezebb levegőt venni és a gyomrormban olyan érzést érzek, mint amikor vizsgadrukkos az ember.
Hogyan tudom ezeket a helyzeteket hatékonyan kezelni?
42 F
Szia
Én is pánikbeteg vagyok kislánykorom óta és bármenyire hihetetlen de a hányásfóbiám miatt.
Nos.. egész életemben küszködtem ezzel a rohammal mire mostanában elhatároztam magam a szó szoros értelemben,hogy ebből elég volt. Ahámyszor érzem hogy jön a roham felteszem magamnak a kérdéseket: mitől lennék rosszul?
Mi történhet velem?
Nem történt velem semmi olyan amitől rosszul lehetnék?!
Ha ezekre válaszolok természetesen mindig nemmel,akkor meg beszélem magammal,hogy ezt saját magamnak csináltam tudat alatt. És szép fokozatosan elmúlik.
Tudom érdekes ez az egész de neked kell fejben eldöntened,hogy ez nem mehet tovább és valójában semmi bajod! Mondhatnám azt is hogy mwnj dokihoz és irass magadnak anti'depit de azzal csak elfednéd a "bajt",neked kell szembe nézned vele ezt csak te tudod legyőzni!
Erő kell hozzá.
Minnél jobban félsz egy következőtől annál biztosabb,hogy lessz is.
Remélem tudtam segíteni!
Sok sikert,javulást kívánok!
Üdv.: Sz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!