A túlzott szőrösség ellen mit lehet tenni?
Az a bajom, hogy szerintem túl szőrös vagyok lány létemre. Igaz nincs pontos viszonyítási alapom,mert a többi lány is szőrteleníti magát (természetesen én is) ezért nem látom, h másoknak mennyi van, de én ígyis soknak érzem. Serdülő korban vagyok, és tudom, hogy ilyenkor megindul a szőrnövekedés, de szerintem elég idős vagyok ahhoz, hogy ez már enyhüljön. Esetleg lehet-e valamilyen hormonális probléma? Ha igen, akkor azzal mit lehet tenni?
Előre is köszi a válaszokat! 16L
Ez nekem is gondom. Szenvedtem vele pár évet, megtanultam, hogy mit mivel érdemes szőrteleníteni, és szőrtelenítek. A pasim nem bánja, hogy ilyen vagyok (látja, milyen, amikor visszanő, meg voltam már két hétig ágyban fekvő beteg is), azt mondja, kicsit szőrösebb vagyok, mint az átlag (szerintem nem kicsit...), de amíg foglalkozom vele és rendszeresen leszedem, addig semmi gond.
Én ilyen problémára soha nem szednék hormontablettát, viszont ha egyszer lesz sok pénzem, akkor a kritikus helyekről leszedetem véglegesen.
Lehet, hogy genetikailag ilyen vagy eleve.
Másrészt, ha a menstruációs ciklusod nem rendszeres, akkor a férfi nemi hormon kicsit eltér a normálistól.
Nem kérdezem, hogy mi a baj pontosan hormonális téren, de egy biztos, hogy nekem a menstruációs ciklust a Forever propolis állította be a helyére, ami nem hormontartalmú készítmény, és ezzel párhuzamosan a szőrnövekedés is lelassult.
Köszönöm szépen a válaszokat! A hormontablettáról nem tudok semmit, de a második válaszoló írta, hogy ő nem szedne, szóval gondolom sok mellékhatása lehet és hasonlók, szóval az inkább nem. Egyenlőre el vagyok a szőrtelenítéssel.
A menstruációs ciklusom rendszeres. Nem szoktam napra pontosan kiszámolni, hogy mikor jön meg, mert úgyis érzem előtte, de én úgy vettem észre, hogy rendszeres időközönként jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!