Ajánlanátok hatásos krémet heges, pigmentfoltos, naponta borotvált bőrfelületre?
Figyelt kérdés
Állandó szőrbenövések miatt csupa folt az egész, napi szinten kell borotválnom.
Próbáltam rá neogranormont, aloe verat, octenisept sprayt.
Talán a körömvirág krém bizonyult a leghatásosabbnak, de csodát az se tud tenni. Valami nyugtató, gyulladás csökkentő krém kellene, amit lehet sérült bőrre is kenni, és elhalványítaná a foltokat.
Előre is köszönöm a segítséget.
2019. jan. 27. 11:13
1/3 anonim válasza:
Szerintem keress fel egy bőrgyógyászt.
2/3 A kérdező kommentje:
10 éve voltam vele orvosnál de csak egy szőrbenövés elleni kísérleti gyógyszertárban kevert lemosót írt fel, ami szrt se ért.
De tervezem hogy elmegyek megint egy másikhoz hátha. :)
2019. jan. 29. 11:19
3/3 anonim válasza:
De visszamentél és elmondtad annak a doktornak, aki felírta neked azt a lemosót, hogy nem hatásos? Mert tudod ő se tudhatja mindig mindenkinek, hogy mi fog beválni, valószínű felírt volna valami mást, hogy akkor azzal próbálkozz. Meg nem kezdhet rögtön erős hatóanyagú készítményekkel, mert a fokozatosságra törekednek. Nekem is először felírt 3 fajta krémet, visszajártam hozzá, sajnos egyik se vált be, és csak utána kezdett el nekem antibiotikumot meg erős hatású szereket felírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!