Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Álmában leesik az ágyról -...

Álmában leesik az ágyról - mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Egy olyan problémánk van, ami először viccesnek tűnt, de mióta egyre gyakrabban előfordul, már aggasztó és kellemetlen...

Barátom (24 éves) mindig is sokat mozgolódott álmában, voltak olyan éjszakák, mikor arra ébredtem, hogy teljesen keresztbe fekszik nekem meg nincs helyem.

Na a lényeg, hogy 1 éve együtt élünk, szóval minden nap együtt alszunk, és már többször előfordult, hogy egyszerűen leesett az ágyról álmában... Van, hogy huppanásra ébredek, de van hogy se én, sem ő nem kelünk fel rá, hanem reggel felébredek és látom, hogy lent alszik a szőnyegen. (jó puha és vastag szőnyegünk van)

Azt mondja, korábban nem emlékszik, hogy lett volna ilyen, amúgy ő nem tulajdonít nagy jelentőséget a dolognak, de azért ez már nem normális!! Azt mondja nincsenek rémálmai, én se veszek észre rajta semmi pszichés dolgot.

2010. jún. 30. 12:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha a párod nem tulajdonít nagy jelentőséget neki, akkor nincs is. Ha ilyen nyugtalanul alszik, akkor lehet, hogy a matracot kellene kicserélni, esetleg a hálószobában neki túl meleg van.

Ha stresszes a napja, este igyon egy magnézium pezsgőtablettát, akár üdítőital helyett.

2010. jún. 30. 12:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Az ő oldalán kicsit meg kell emelni az ágyat, így ha meg is indul, befelé fog gurulni :)
2010. jún. 30. 21:40
 3/3 anonim válasza:
Kötözd az ágyhoz...
2010. júl. 1. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!