Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 18 éves fiú vagyok és a...

18 éves fiú vagyok és a problémám az hogy a péniszemen nem tudom fölhúzni a bőrt mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Normál állapotában nehezen igen, de erekciós állapotában lehetetlen és nagyon kétségbe vagyok esve mert filmeken láttam hogy milyen kell legyen egy pénisz erekciós állapotában.És ami még jobban érdekel,orvosolható a probléma?
2010. jún. 30. 11:46
 1/6 anonim ***** válasza:
hát én lány vagyok, szóval nem biztos hogy igazam van :) nekem volt egy pasim, akinek ugyanez volt a baja, és körülmetélték :S nem gáz végül is... semmi extra... ez úgy tudom több mindentől lehet... kiskorába alakulhatott ki, vagy csak nem most eleget és alaposan és rátapadt a bőr... szerintem menj el orvoshoz. de modnom én nem vagyok orvos és lány is vagyok ráadásul... csak leírtam a tapasztalatom :)
2010. jún. 30. 11:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Fitymaszűkület. Menj orvoshoz vele, majd megmondja, mi a teendő. Talán meg leeht oldani kenőccsel, bár nem mindig válik be. Előfordulhat, hogy műteni kell, de ne hanyagold el, mert nagy baj lehet belőle.
2010. jún. 30. 11:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Jaja, szukulet, nem olyan nagy gaz, de jo ha elmesz vele a dokihoz.
2010. jún. 30. 11:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Nah az a "nagy baj lehet belőle" nálam becsúkta az ajtót.Közeljövúben nem,de legkésőbb fél év múlva elmegyek doktorhoz és megműtetem magamat.Valaki tudja,hogy mennyibe kerül egy ilyen műtét kb.Ha nem nagy kérés olyan irjon árat aki Romániában lakik,mert én is ott lakom.
2010. jún. 30. 12:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Romániában nincsen TB? Egyébként meg midnek akarod a műtétek árát nézni, amikor még nem is tudod, mit mond az orvos? Mondom, hogy csak egy lehetőség a műtét.
2010. jún. 30. 17:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Egyrészt azért érdelne műtét ára,mert nem szeretném ha az orvosnál esne le az állam,másrészt meg azért,mert olyan vagyok aki a legrosszabra számit,hogy a végén ne érje meglepetés...:-)
2010. jún. 30. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!