CBD olaj. Melyik weboldalt ajánljátok, ami megbízható és tényleg jó termékeik vannak?
Teljesen új vagyok ebben. Több problémámra is szeretném kipróbálni a CBD-t, de annyire komplex, hogy még nem állt teljesen össze a kép a fejemben. :D
Szóval migrén, alvászavar, stb...
De melyik cégtől érdemes rendelni?
Lehetőleg Romániába kellene, de az se gond, ha Magyarországra.
Nagyon köszi előre is!! :)
Migrénre, akvászavarra olaj? Sosem hallottam róla.
Ha létezik is valami ilyen azt csak tüneti kezelésként tudom elképzelni. Fontos lenne az okokat is kideríteni mert akkor sikerülne hatékonyan elmulasztani a tüneteidet. A háziprvos mit mondott?
Szia,
A CBD Hungary oldalán gyakorlatilag minden CBD-s kérdésedre megtalálod a választ, nagyon jó összefoglaló: [link]
Ők Reakiro cbd olajat árulnak, már vettem párszor, nekem Crohn betegségre és szorongásra nagyon sokat segít.
Én még a blog cikkeket is szoktam olvasgatni, mert nagyon jól érthetően írja le pl. az adagolást. A migrénes fejfájásról is van egy cikk fent. Olvasd el, nekem sok új volt benne: [link]
Egyébként a MOKE oldalát is érdemes olvasgatni, mert televan hasznos dologgal vannak facebook csoportjaik is, sok mindent kérdeztem már és mindig kaptam választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!