Az antidepresszáns tablettára alkoholt lehet fogyasztani? Nem fogja befolyásolni a kezelést ha havi egyszer mondjuk iszom egy sört?
És ha mondjuk az nap nem venném be a gyógyszert?
Ritkán szoktam alkoholt inni utoljára fél éve ezelőtt fogyasztottam alkoholt olyan mértékben,hogy illuminált álapotban voltam, de már szeretnék egyszer kikapcsolódni. A barátom születésnapja lesz és szeretnék egy kicsit szórakozni igy gondolom akkor nem lesz baj vagy igen?
Azért nehéz erre válaszolni, mert felelőtlenség lehet. Nincs olyan kapcsolatod az orvosoddal, hogy ezt megbeszélhesd vele, és elmondja, mi a legkevésbé rossz?
*
Teljesen laikusként azt gondolom (úgy tudom), hogy az ilyenfajta gyógyszerek szedésének ideiglenes abbahagyása is probléma lehet. Közvetlenül a gyógyszer beszedése után tuti nem jó inni, mert tényleg befolyásolhatja a hatását.
Nem tényként mondom, csak kérdezem, mi van akkor, ha sok idő (jó pár óra eltelik) a gyógyszer beszedése és az alkoholivás között? Esetleg ezt tudnám még elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!