Miért adja meg a privát tel. Számát egy orvos sz. T. k. s rendelésen?
Magánrendelése van és azon kérhetsz időpontot.
Ha nem ez, és többször jártál Nála, akár még ismerkedés céljából is. Bár ezt azért kevésbé tudom elképzelni.
Szóval, elmentem egy sz.t.k.s rendelésre a lábammal.
A doki mondott műtétre egy időpontot, adott egy félig kitöltött beleegyezési nyilatkozatot, illetve megadta a magán tel.számát, hogy keressem ha rászántam magam. Rendes sz.tk.s kórházban.
Kétszer is rákérdeztem, hogy ez akkor maszek vagy milyen alapon megy. Mindkétszer az volt a válasz, hogy teljesen tb. támogatott műtét.
A műtétet valóban a tb fizeti.
Ha rászánod magad a műtétre:
1. vagy felhívod ezt az orvost, aki végig egyengeti majd az utad a műtétig (beutalókat ad különféle vizsgálatokra, időpontokat foglal hozzá, kiírja a műtét időpontját, kérdezhetsz tőle, ha bármi kérdésed felmerül) és cserébe majd adhatsz neki a végén hálapénzt, hisz törődött veled
2. vagy ha nem ragaszkodsz hozzá, simán felkeresed újból az sztk-s rendelést, ahonnan beutalnak a kórházba, ahol majd az épp kéznél lévő és feltehetően kevésbé leterhelt orvos fog megműteni.
"Az nem lehet, hogy a műtétekért több pénzt kap?"
Hogy kapna már érte több pénzt? Az orvosnak közalkalmazottként fix bére van. Marhára ugyanannyit kap akkor is, ha nem csinál egész nap semmit, mintha normálisan ellátja a betegeket.
Nem értem miért kell mindenben rögtön a rosszat, a szemétséget meg a pénzéhséget látni, mikor valaki csak egyszerűen normális.
Gondolom elmondta neked pontosan, hogy milyen műtét kellene, lebeszéltétek a dolgokat, ő meg volt annyira normális, hogy megadta a számát, hogy ha rászánod magad a dologra, akkor csak őt kelljen megkeresned egy műtéti időpontért, és ne megint 2 hónapot kelljen várnod azért, hogy egyáltalán lásson egy orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!