Miért áll így ki a csontom?
Utolsónak amúgy komolyan mi baja van? :D Elég szánalmas, hogy azt gondolja, hogy a kérdező azért rakta volna ki ezeket a képeket, hogy mások verjék a répát erre...
Én úgy vagyok ezzel, hogy mindenki magából indul ki és az utolsó válaszadó is ezt tette..
Egyébként hogy válaszoljak is a kérdésre: szerintem nincs semmi gond ezzel, nincs egészségügyi kockázata.. csak szimplán vékony vagy
ma 07:21 Vagyok.
Aham.. szétrakott lábakkal, bugyiban mutogatni magad nem kirívó.. Na ezen jót röhögtem.. Ha nem az a cél, hogy csorogjon a fiúk nyála, akkor miért ilyen szétrakott bugyis, fekvős képet raktál ki? Lehetett volna állva, nadrágban, ahol a pólódat felhúzod, hogy a hasad látszódjon. Így is látni lehet a kiálló csontokat.
Mellesleg elhibáztad drága. Nem vagyok túlsúlyos. Jó alakom van, mert teszek is érte. Mert nem dobom ki magam mint te, még nem jelenti azt, hogy nincs jobb alakom nálad.. De a te képed, és bárki felhasználhatja ha akarja. Mindenesetre normális nő nem rak ki széttárt lábakkal képet magáról..erről ennyit, és itt be is fejeztem, mert messze nem érdekelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!