A csendnek is van hangja?
Sokszor hallom,hogy mikor csend van,nkncs mindig csend.Lehet furán hangzik ,de sokszor hallok ilyen zajokat,amik mintha a fejemben lennének.
De nem mindig hallom,sokszor van úgy is,hogy olyan nagy a csend ,hogy még a másik ember lélegzetvételét is meghallom,a szellőt ahogy fújja a fát.
Na az csend.
De a csendnek lehet hangja?
Most pl egy ideig nem volt kikapcsolva a gepem,teljesen hozzászoktam a hangjahoz,mintha nme. Is menne.
Aztan kikapcsoltam ne fogyassza az áramot.
Erre ehogy kikapcsolt,olyan szintem elkezdtem hallani a csendet,hogy hangosabb mint ahogy fészkelődök az ágyon.
Egyszerűen nem szól semmi,csak ...ahhoz tudnám hasonlítani,mintha a fülembe,a dobhártyámba nyomnák közvetlen a szélzaj/repülő hangját(amikor nagyon hangos az egen).
Lehet , hogy ez a bolygó hangja?
Nemtudom,de tisztán hallom .
Hangosabb,mint ahogy veszem a levegőt,de a beszédnél halkabb.
Amikor ideömlengesz ilyen hülyeségeket akkor jobban érzed magad?
A csend a hang hiánya, annak nincs hangja. Más kérdés, hogy az ember számár nincs teljes csend, mert ha olyan helyen tartózkodik, ahol tényleg elképesztően jó a hangszigetelés (pl nagyon modern csendkamra), akkor elkezdi hallani a vérkeringését, meg a szívdobogását.
Bolygó hangja... az...
Ezt ugy hivjak hallas karosodas.
Menj el hazi orvoshoz es kerj beutalot egy hangvizsgalatra, hogy megallapitsak milyen frekvenciakat hallasz
Kössz😂😂
Most epp szép csend van.Pedig nem hülyeség gyanánt kérdeztem.Na mindegy😂😂😂
Nem hülyeség, csak egyrészt ez egészségügyi kérdés.
Másrészt, ha körülötted TÉNYLEG csend van, akkor valóban előfordulhat, hogy a saját tested hangjait hallod.
Ki mennyire érzékeny erre, és milyen jó a hallása, ugye.
Ha ennyire hangosan hallod, akkor lehet vérnyomásprobléma is.
Menj el orvoshoz.
De egyszerű kipróbálni: fogj egy poharat és tedd a füledre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!