Milyen hashajtót vegyek?
Figyelt kérdés
Vékonybél CT vizsgálatra kell mennem,és azt mondták előző nap este vegyek be egy hashajtót.De milyet?Még sosem használtam nem ismerem ezeket a szereket,még sosem volt szükségem rá.2010. jún. 29. 18:45
1/2 anonim válasza:
Az orvos nem adott? Férjemnek adtak.Én a helyedben keserűsót vennék. Biztos hatás, nincsenek mellékhatások. Keserü, de kipucol az fix. gyógyulást Neked.
2/2 A kérdező kommentje:
Én is megdöbbentem de nem adtak,rám bizták...Amikor gyomor és vastagbél tükrözésre mentem akkor adott a doki,amit otthon kellett meginnom,de itt nem adtak.Ráadásul a férjem használ hashajtót,de ha este beveszi,csak másnap reggel hat.Mindenkinél másképp hatnak ezek,nekem este kell kipucolni magamat,mivel reggel csinálják.
2010. jún. 29. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!