Orvosi esküszegés ellen mit tehetek?
Figyelt kérdés
Az orvosom azt mondta nemrégiben egy vizsgálatom után, hogy el fog mondani ismerőseimnek egy vizsgálaton "felfedezett" dolgot. Nem illegális dolog, és ez csak az én dolgom lenne!! Mit lehet tenni?2019. jan. 17. 17:11
1/11 anonim válasza:
Ilyet nem tehet . De miért akarja elmondani?
2/11 anonim válasza:
Előre sajnos nem sokmindent. Utólag feljelentheted a titoktartás megszegése miatt.
3/11 A kérdező kommentje:
Mert szemét, semmi konkrétat nem mondott
2019. jan. 17. 17:19
5/11 anonim válasza:
Vagy kamu a kérdés vagy valamit elvettel és hozzátették a storyhoz. Ilyen nincs hogy elmész orvoshoz majd azt mondja neked az orvos hogy elmondom az ismerősömnek. :D :D :D
6/11 A kérdező kommentje:
Ez a bizonyos orvos nagyon közel áll a családomhoz, és egy ilyen bizalmas információt akar velük megosztani, erröl van szó.
2019. jan. 17. 17:36
7/11 anonim válasza:
Attól is függ, hogy pontosan mi az az info. Mert ha a te vagy a környezeted érdekeit szolgálja a közlése, akkor semmit nem tehetsz, mert joga van elmondani.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem, se nem árt vele senki másnak, és nem segít senkinek vele. Ez csak az én dolgom. Ja én nyilván magamat sem bántom vele.
2019. jan. 17. 17:58
9/11 anonim válasza:
Kiskorú vagy? Akkor elmondhatja a titkot.
10/11 anonim válasza:
Ha az ismerősök alatt a szüleidet értette, akkor inkább mond te el a titkot nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!