Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » CIPROFLOXACIN nevű gyógyszerrő...

CIPROFLOXACIN nevű gyógyszerről vélemény? Kinek milyen mellékhatásokat idézett elő?

Figyelt kérdés
Zinnat egyszer kiütőtt elég durván..Most ezt írták fel,három fajta bacira a vizeletembe..De nagyon félek tőle bevenni.
2019. jan. 16. 07:05
 1/1 anonim válasza:
100%

Jónapot mindenkinek!

Ciprofloxacin a Fluorhinolon csoportba tartozik, rettentö mellékhatásokkal. Ezt sajnos én is tapasztaltam. Ha tudtok németül, nézzétek meg, miket írnak róla, Németországban többször beszéltek a tv-ben is a gyógyszer nagyon káros mellékhatásairól. Van aki tolószékben ül. Aki a mellékhat´asokat tapasztalja, rögtön szedjen nagy mennyiségben Magnésiumot ( én 3x200mg-ot szedek naponta, B Vitamin Komplex elsö héten 3x/nap, második héten 2x/ nap 3. héten1x/ nap. Rettentö fontos ezenkívül B12 Vitamin nagy mennyiségü, Q10 ( Ubiquinol tartalmú)D3 Vitamin 5000i.E., C Vitamin elsö hetekben 3x 500mg,Probiotika a bélnek,

Figyelem!!!! Nem szabad NSAR fájdalomcsillapítókat szedni ( ilyen az Ibuprofen, Naproxhen, Diclofenac..... ezek rosszabbítják az állapotot!!!. Semmiféle Kortison kezelés!!! Az is káros. Sajnos a legtöbb orvos nm tudja, milyen káros ez a gyógyszer...de van több ilyen antibiotika is..minden ami " floxacin"-ra végzödik, ilyen!!!!Ne vegyétek be!!!!

Szóval röviden ezek a tapasztalataim.... én 3 tablettát vettem be, iszonyatosan fájt a nyakam, semmilyen irányban nem tudtam mozgatni a fejemet, Achilles ín is fáj...vállam... ischiasz .... a fájdalom vándorol a testben... az állapotom javult, de még nem múlt el 5 hét után...vannak akik hónapok, vagy évek óta szenvednek, mert nem tudták, hogy a fájdalmaik oka a ciprofloxacin ...ezért nagyon fontos rögtön az étkezési kiegészítöket szedni....

szóval.... ezt a sajátom és sok más károsodot tapasztalatai alapján írom. Mindenki a saját felelösége és döntése alapján szedje be a kiegészítöket...én nem vagyok orvos, csak egy károsodott és nagy köszönettel tartozom a Forumban levö összes károsodottnak a jó tanácsokért és segítségért.... sok orvos nem is ismeri a mellékhatásokat és gyógyítani sem tudják.

Mindenkinek jó egészséget kívánok szeretettel

2019. aug. 7. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!