Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A betegjogi képviselőnél...

A betegjogi képviselőnél érdemes panaszt tenni, vagy a kórház vezetésénél?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy a nőgyógyászom elköltözött, így újat kerestem. Megcsinálta a rákszűrést, ami brutálisan fájt, és nagyon véreztem utána. Másnap belázasodtam, és nem tudtam már lábraállni se egykönnyen. Pár nap múlva elmentem egy magán nőgyógyászhoz, aki közölte velem, hogy begyulladt a méhem, és nagyon durván felsértették a méhnyakamat.

Sose tettem még panaszt orvosra, de most nagyon berágtam. Szerintetek a kórház vezetősége lesz.rná, ha panaszt tennék a dokira? Inkább a betegjogi képviselőt keressem fel?

2019. jan. 10. 13:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A kórházi vezetés egy követ fúj a dolgozóival. A betegjogi képviselő talán megoldás lehet...
2019. jan. 10. 14:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Betegjogi képviselő. Plusz saját ügyvéd, feljelentés.
2019. jan. 10. 18:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából feljelenteni nem szeretném, ha nem "muszáj". Csakis akkor, ha nem történik semmiféle szankció. Nem saját magamért, vagy pénzért, hanem azért, hogy más lányok ne járjanak így.
2019. jan. 10. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!