Gyulladt pattanásos az arcom? 21/L
Sziasztok, az elmúlt 2 hóna0ban nagyon durván kijöttek az arcom minden területén, kiprobáltam minden létező krémet ami eddig bevált, de most nem, sőt csak egyre több
Az étkezésem nem valtoztattam, de azt észre vettem hogy sokszor puffadok.Na most gyanakodhatok arra hogy valamire érzékeny lettem( ha van ilyen) vagy hormonok,?
Tervbe van háziorvos,(hogy legyen beutalom allergia vizsgáltra meg vérvételre),de azért még is hajt valami kiváncsiság hogy mi mehet, ti mit gondolnátok? -azért vártam ennyi időt hogy hátha dendbe hozza ennyi idő alatf az arcápoló de nem-
Ja és még 16-17éves koromba volt ilyen problémám de az el is múlt azota csak hibe hoba jött elő 1-1
Tudnátok valami atomi csoda szert ha csak túl spilázom a dolgokat?
Csodaszer csak az izotretinoin (Roaccutan) van, de nem játék, és nyilván csak bőrgyógyász írja fel, indokolt esetben. Menj el mindenképp.
A székleted milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!