Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Körömágygyulladás! En nem...

Körömágygyulladás! En nem megyek sebeszetre! Mi legyen?

Figyelt kérdés

Nagyon faj mar, jo piros, be van gyulladva rendesen, gennyes, mar verzik is.

Viszont. En nem fogom azt megengedni, hogy sebesz kivagja. Anyamnak kivagtak mind ket oldalon es vekony, csunya korme lett. Na nekem nem hianyzik az, hogy 0 onbizalmam mellett meg egy szandat se merjek felvenni, vagy furdobe menni, mezitlab lenni. Nincs az az isten, hogy nekem levagjanak a kormombol.

De viszont ez igy nagyon rossz. Mit kellene csinalni? Mivel kenegessem? Orvosnal mutassam meg vagy az ugyis csak a borgyogyaszhoz kuld? Nincs erre valamilyen gyogyszer? Esetleg vegyek be valamilyen gyulladascsokkentot?

Eddig betadinnal kentem, neogranormonnal csak egyszer, dunszt kotes egyszer volt rajta.

2019. jan. 7. 23:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A Gentamicin is jó, a tetrán is. A lényeg, hogy antibiotikum tartalmú legyen, és jó ideig streil kötést is kapjon,hogy a baktériumok ne kerüljenek a begyulladt gennyes területre. Szűk cipő használata is kerülendő.
2019. jan. 8. 14:58
 12/13 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen gyulladásom. elmentek és a sebészeten egy pillanat alatt megcsinálták persze fájt egy kicsit de inkább maga a gyulladás mint a bevágás. Megint kiujult viszont még korai állapotban van. Ezek a kenőcsök meg ilyenek megszüntetik vagy csak enyhítik?
2019. szept. 22. 10:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Megszüntette nekem nemrégiben 3 nap alatt a Tetran kenőcs, minden nap bekentem, sebtapaszt naponta cseréltem rajta.
2019. szept. 23. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!