Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Izmaim görcsölnek, nagyon...

Izmaim görcsölnek, nagyon fura, mintha nem kapnának elegendő vért, valaki tapasztalt már ilyet? És ha igen mit tett?

Figyelt kérdés
Magnéziumot szedek, de semmi különös változás. Főleg a nagy combizmomban érzem, és a lábszár izmaimban. Ha elkezdem nyújtóztatni ezeket az izmokat, érzem hogy megindul benne a vér. Mi bajom lehet? Sajnos a kezelőorvosomra nem igazán számíthatok, nem érdekli őt az ilyen "apróság.

2019. jan. 7. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Kár, hogy nem írtál életkort, nemet...így a semmiből kellene kiindulnunk. Az orvos legalább lát téged meg hall is. Mi meg nem.

Jut eszembe: a magnéziumot orvos írta neked, vagy a TV reklámban láttad? Mert a feleslegesen szedett magnézium inkább árt, mint használ. Ugyanúgy az összes önként szedett szer is.

2019. jan. 7. 15:31
 2/4 A kérdező kommentje:
32 és fél éves N vagyok, ha már annyira érdekel! 164 cm magas. 80 kg felül. De nekem már akkor is görcsölt mikor még csak 70 kg voltam. Előre írtam, hogy szedek magnéziumot, mert tudom, hogy mindenkinek ez az első bölcselete, amit még ki tud préselni magából, hogy Magnézium! Milyen információra van még szükségetek? Mellbőség??
2019. jan. 7. 15:51
 3/4 Ignis Subdialis ***** válasza:
Szerintem az izomgörcs és ez a "megindul a vér" két külön dolog, az utóbbit szerintem nem tudom élethűen elképzelni. Milyen magnéziumot szedsz és milyen dózisban?
2019. jan. 8. 00:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy tampon hány betéttel elegendő? Mennyivel tobbet tud felszívni az ob normál tampon mint a normál betét?
2019. jan. 8. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!