Jövő héten műtenek, de nagyon félek az altatástól. Írsz valami nyugtatót?
Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 23:19
11/19 A kérdező kommentje:
Oké, akkor az elégés legalább kizárva, gondolom elégtem volna 4 évesen.
2010. jún. 28. 23:41
12/19 A kérdező kommentje:
De ugye akkor nagyon kevés annak az esélye, hogy nem ébredek fel, meghalok, bekómázok?
2010. jún. 28. 23:42
14/19 Tila_Tequila válasza:
Nyugi, rengeteg embert altatnak naponta a világon, és szinte alig vannak, akik nem ébrednek fel!
Ne parázz :)
15/19 anonim válasza:
Nagyon kicsi az esélye! Anyumat már 9-szer alatatták!!
A b*nkó, t*hó parasztok, akiknek meg nincs nemi/magán élete, k*pják be!
16/19 anonim válasza:
Egy amerikai statisztika szerint a 18-44 év közti korosztályban (ezzel talán nem tévedtem nagyot) 100 000, azaz százezer esetből 58-nál történik valamilyen, az altatással összefüggő szövődmény, és ez még nem is a halálozás, hanem annál sokkal tágabb kört jelent. Szóval ne aggódj :)
17/19 anonim válasza:
az altatásnál az a legpoénabb amikor felébredsz egyböl a műtét után majd a kórterembe elalszol.. és arra két esemény közti időszakra rohadtul nem emlékszel :D
én egyszer direkt csináltam akkor magamról egy videót a mobilommal, de persze ahoz minden erőmet összekellettt szedni =D és tök poén volt amikor késöbb megtaláltam =DD g*ci nagy volt =DDD
18/19 anonim válasza:
Engem már altattak. Abszolút semmi ijesztő nem volt benne. Mondták, hogy jó éjszakát és beadták az altatót. Onnantól teljes filmszakadás. Már a folyosón toltak a kórterem felé mire tudatosult, hogy túl vagyok rajta. Ne félj tőle.
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat!
2010. júl. 1. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!