Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Így hat a Meforal? PCO-ra szedem.

Így hat a Meforal? PCO-ra szedem.

Figyelt kérdés
Egy hónapi Meforal szedése után kezdődött hasmenéssel, kajálás utáni hányingerrel. Ez most így működik? Az elején nem volt semmi gond,a hozzászoktatás jól ment. Egy hónap után hirtelen jöttek ezek a tünetek. Lehetséges hogy most kezdi el kifejteni a hatását? (már nem merek nagyobb távra elmenni itthonról). Ez el fog múlni? Szénhidrátdiétán vagyok.
2010. jún. 28. 21:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Beszélj a dokival nem norm ez.
2010. jún. 28. 21:36
 2/3 A kérdező kommentje:

Az lesz. Csak azt nem értem miért ilyen hirtelen. Utánaolvastam, és többen írták hogy a nem megfelelő szénhidrátdiéta miatt is lehet hasmenés. Eddig oké, csak már az 1 db reggelire evett zsömle után....wc.. az pedig nem haladja meg a 170CH-t. :(

Legalább kicsit fogynék...

2010. jún. 28. 21:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Kérj Merckformin XR-t. A hasmenés és a hasfájás is megszűnik, de a reggeli intenzív csokipuding megmarad.

Ja, és nem támogatja az OEP az XR típust, de még így is megéri. Mennyiségtől, miligrammtól függ, hogy mennyibe kerül, de egy 500 mg-os doboz (60 szem) 3900 Ft.

2010. jún. 28. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!