Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám felvinni a...

Hogyan tudnám felvinni a vérnyomásom?

Figyelt kérdés

Az a gond, hogy nagyon alacsony a vérnyomásom és lépten nyomon elájulok, mert kimegy a vér a fejemből.

Mivel még csak 13 éves vagyok nem ihatok kávét.

Úgy godolom, hogy az energiaital sem megoldás, mert az én koromban az is nagyon egészségtelen plusz látom az osztálytársaimon, hogy mindig vedelik és hajnalig nem alszanak miatta.

Viszont lesz Júliusban egy komoly kórus szereplés, márpedig ott minimum fél óra álldogálás és közben éneklés van.

Már három alkalommal kidőltem a kórusból.

SEGÍTSETEK!!!

2010. jún. 28. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
orvos
2010. jún. 28. 20:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez nem meghatározás mennyi az alacsony? És miért nem ihatnál kávét?
2010. jún. 28. 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Szőlőcukor. Meg szerintem egy kis tejeskávé nem tesz rosszat. Persze csak kevés kávéval. Mivel nem vagy hozzá szokva segítene...
2010. jún. 28. 20:44
 4/6 anonim ***** válasza:

20:44-es vagyok.

Nekem általában beválltak eddig a homeopátiás szerek. Menjetek be egy gyógyszertárba és kérd ki a tanácsukat.:))

2010. jún. 28. 20:45
 5/6 anonim ***** válasza:
rakat vizet bevedelsz, az akut megoldást jelenthet egy órára
2010. jún. 29. 00:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!
2010. júl. 10. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!