Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kb mennyit fogok még nőni?

Kb mennyit fogok még nőni?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok.

162cm 54kg. (mell méret: 75/C, ha ez számít..)

Kicsinek érzem magam. :S A családomban nincs olyan aki kicsi lenne.. apum nem a legmagasabb de nem is kicsi.

Nem érzem magam kövérnek mert a magasságomhoz képest arányos vagyok, sokan azt mondják hogy már nem fogok nőni... de kb mennyit nőhetek még?

2010. jún. 28. 18:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De azért még 5cm-t csak növök nem?! xD
2010. jún. 28. 19:38
 12/15 A kérdező kommentje:
Még az kéne hogy már csak híznék.. de nem nőnék :S
2010. jún. 28. 19:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát ez egy átlag... Nőhetsz akár 15 cm-et is. (bár gondolom ez igen ritka) De vedd figyelembe, hogy 12 évesen jött meg, és azóta gondolom már nőttél.

Amúgy meg minek ezen parázni?:) Ha nősz akkor nősz, ha nem akkor nem. A 162 cm tökéletes.

2010. jún. 28. 19:44
 14/15 anonim ***** válasza:

hmm én 174 vagyok, de nem érzem magam nagynak, sőőt xD

15 vagyok, 14 éves koromban jött meg a mensesem, szal akk én még nőni fogok:O? am ez lehet igaz, mert én azóta nagyot nőttem, és kerekedtem (igaz mellre nem sokat:S).

am ha jól értettem ha neked 12 éves korodban jött meg akk 13 évesen már megnőtted azt az 5 centit, amit a válaszoló írt :/.

2010. jún. 28. 19:44
 15/15 A kérdező kommentje:
Azért még jó lenne pár centit nőni :D :S
2010. jún. 28. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!