Kb mennyit fogok még nőni?
15 éves lány vagyok.
162cm 54kg. (mell méret: 75/C, ha ez számít..)
Kicsinek érzem magam. :S A családomban nincs olyan aki kicsi lenne.. apum nem a legmagasabb de nem is kicsi.
Nem érzem magam kövérnek mert a magasságomhoz képest arányos vagyok, sokan azt mondják hogy már nem fogok nőni... de kb mennyit nőhetek még?

Hát ez egy átlag... Nőhetsz akár 15 cm-et is. (bár gondolom ez igen ritka) De vedd figyelembe, hogy 12 évesen jött meg, és azóta gondolom már nőttél.
Amúgy meg minek ezen parázni?:) Ha nősz akkor nősz, ha nem akkor nem. A 162 cm tökéletes.

hmm én 174 vagyok, de nem érzem magam nagynak, sőőt xD
15 vagyok, 14 éves koromban jött meg a mensesem, szal akk én még nőni fogok:O? am ez lehet igaz, mert én azóta nagyot nőttem, és kerekedtem (igaz mellre nem sokat:S).
am ha jól értettem ha neked 12 éves korodban jött meg akk 13 évesen már megnőtted azt az 5 centit, amit a válaszoló írt :/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!